Gabi Bădălău, obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii: „Nu-l arestați pe tata!”

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrășcanu s-au separat de câţiva ani, dar scandalul dintre cei doi continuă, mai ales pe rețelele de socializare, unde își lansează reciproc acuzații care mai de care mai dure.

07 aug. 2022, 10:35
Gabi Bădălău, obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii: „Nu-l arestați pe tata!”
Gabi Bădălău, obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii

Gabi Bădălău, obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii. Afaceristul a avut parte de un eveniment ciudat după ce a plecat de la Constanța, acolo unde locuieşte Claudia Pătrășcanu, de unde a luat copiii și a plecat către București, pentru a petrece câteva zile în compania lor. Acesta a dezvăluit că artista a început să îl filmeze şi l-a acuzat de consumul substanțelor interzise!

Gabi Bădălău, mesaj tulburător pentru Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui. Asta da, surpriză!

Mai mult, când se afla în zona stației de taxare, a fost abordat de mai mulți polițiști, care ar fi fost înștiințați de către Claudia Pătrășcanu că a luat copiii cu forța, în ciuda faptului că a consumat diferite substanțe înainte de a se urca la volan. Ambele teste la care a fost supus, cel pentru alcool și cel pentru droguri, au afișat valori negative, dar din păcate cei doi copii au asistat, speriaţi, la întreaga procedură!

Carmen Harra, previziuni teribile despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Nu prea dau șanse”

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici.

Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative.

Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată” prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie!”, „Tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța!”. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate acestea răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie”, a dezvăluit Gabi Bădălău pe Instagram.