Gabi Bădălău vrea să obțină custodia exclusivă a copiilor. „M-am săturat să tac. Sunt convins că au un viitor mai bun lângă mine”

Gabi Bădălău e hotărât să lupte cu tot ce poate pentru obținerea custodiei celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu.

13 feb. 2024, 16:36
Gabi Bădălău vrea să obțină custodia exclusivă a copiilor. „M-am săturat să tac. Sunt convins că au un viitor mai bun lângă mine”

Războiul dintre foștii soți continuă. Gabi Bădălău vrea custodia totală a celor doi copii, fiind convins că viața și viitorul lor ar fi mai bune în preajma lui, nu în preajma fostei soții.

„M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei. Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars.

Citește și Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față: „Încă miroase, este bine?”

Gabi Bădălău vrea să obțină custodia exclusivă a copiilor

Gabi Bădălău a adăugat: „Trauma prin care trec acești copii…Ea are un dosar și pentru alienare parientală. Eu nu am vrut până acum nici să îi iau copiii, eu am fost implicat în creșterea lor și vreau în continuare. Nu vreau să îi iau copiii, vreau doar să se liniștească, dar dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei”.

De asemenea, afaceristul a spus că nu-și dorește să mai susțină de unul singur plata cu școlile private unde învață cei doi copii ai săi.

„Până acum, este achitată la zi (nr. taxa pentru școală). Până acum, eu m-am ocupat exclusiv de cheltuielile copiilor în ceea ce privește activitățile școlare și extrașcolare. De astăzi înainte, atâta timp cât instanța nu a spus nimic, mie mi se pare corect și normal ca ambii părinți să se ocupe de partea financiară și atunci și Claudia trebuie să plătească jumătate”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars.

Citește și Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții, Adriana Irimescu, după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol în plină stradă: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

Declarațiile omului de afaceri vin după ce fosta soție a spus că acesta plătea taxele cu pricina de obicei pe ultima sută de metri, și că, uneori ea era cea care achita. „Dar astăzi este plătită școala la zi, cum eu plătesc de cinci ani școlile private. Cine a decis că eram al doilea sau al treilea sau al optulea? Mi se pare normal ca și mama să fie implicată financiar în creșterea copiilor. Să vină o investiție financiară și din partea ei”, a mai spus afaceristul.