Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față: „Încă miroase, este bine?”

Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față, când a trecut printr-o transformare radicală, care a costat-o nu mai puțin de 13.000 de euro. Așadar, vizibil emoționată, jurnalista a mers la control, să vadă cât de mult s-au vindecat cicatricile.

13 feb. 2024, 15:00
Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față: „Încă miroase, este bine?”
Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față

Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față. Vedeta a trecut pragul medicului estetician, optând pentru un lifting total cervico-facial, o blefaroplastie superioară și un lip lift. Acum, s-a prezentat în cabinetul medicului care i-a efectuat procedurile, pentru a face consultul periodic.

Depinde de ceea ce îți faci și ce tip de lifting vrei. Eu am un lifting total cervico-facial și atunci a costat 10.000 de euro. Pe lângă el, mi-am făcut o blefaroplastie superioară și un lip lift.

Astea mi le-a dat la un gen de pachet cu 3.000 de euro, deci am dat 13.000. Există persoane care au nevoie doar de mini-lifting, adică nu te taie și prin păr, îți întinde doar la obraji, sau au nevoie de lifting de gât sau blefaro, nu sunt toate cazurile la fel.”, a declarat Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică, mărturii sincere despre depresie. Cum a reușit jurnalista să își revină din situația delicată: „E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare pe stradă”

Mara Bănică a ajuns la medic după 2 luni de la intervenția la față

„Mara: Salut! Am venit la controlul de două luni de la lifting, vine frumusețea de doctor să mă vadă și care m-a chinuit data trecută…

Doctorul: Arăți foarte bine, la nas cicatricea aproape că a trecut, la ureche la fel(…) e bine.

Mara: Miroase părul încă a betadină, e normal?

Doctorul: Un pic (…) e foarte bine.

Mara: Sunt foarte bine, la două luni, vă dați seama?”, este dialogul dintre Mara Bănică și medicul ei.