Gabi Balint, mesaj emoţionant de pe patul de spital. ULTIMA ORĂ: cum se simte fostul mare fotbalist după INFARCT

Gabi Balint a postat, joi, un mesaj pe Facebook, în care le mulţumeşte medicilor care l-au salvat. Fostul internaţional român a suferit săptămâna trecută un infarct şi a fost operat de două ori la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "prof. Dr. C .C. Iliescu" din Bucureşti.

26 sept. 2019, 08:11
Gabi Balint, mesaj emoţionant de pe patul de spital. ULTIMA ORĂ: cum se simte fostul mare fotbalist după INFARCT

Gabi Balint a ţinut să le mulţumească şi celor care i-au transmis mesaje de susţinere, prin intermediul unei postări pe contul de Facebook. A făpcut şi o glumă, de la ferestra salonului său fiind vizibil un afiş publicitar cu Marius Lăcătuş, fostul său coleg de la Steaua şi de la echipa naţională.

Iubita lui Gabi Balint, MESAJ EMOŢIONANT după infarctul suferit de fostul mare fotbalist al României

„De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni şi mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?!

Gata. A trecut. Sunt ca nou.

Mulţumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun). Mulţumesc că v-aţi facut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere. Totuşi când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a câştigat… Brrr… Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins.

Mă înclin în faţa colectivului de medici si asistenţi de la institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea.

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraş. Ambulanţa. O privim cum trece în viteză cu girofarurile şi sirena pornite, strecurîndu-se printre maşini.

Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aş putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneţi în maşini! Priviţi-o de acolo!”, a scris Gabi Balint.

Gabi Balint a făcut infarct. Fostul internaţional a fost operat de urgenţă la Fundeni