Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital. Ce se întâmplă cu „Regele farselor”

Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital. Bărbatul s-a trezit cu dureri cumplite, în timp ce se afla la volan și a făcut tot posibilul să ajungă într-o benzinărie. Imediat a chemat Salvarea și a fost transportat de urgență la spital.

03 mart. 2023, 10:39
Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital. Ce se întâmplă cu „Regele farselor”
Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital

Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital. Cel cunoscut și ca „Regele farselor” spune că i s-a făcut rău în timp ce conducea mașina, fiind în drum spre soția sa, care avea febră mare. Era în trafic și la un moment dat și-a dat seama că nu mai vede bine și nu mai are putere să apese pedalele mașinii.

Citește și: Dan Diaconescu îşi pregăteşte revenirea pe piaţa media cu un proiect grandios care îmbină televiziunea cu cele mai noi tehnologii

Gabi Jugaru, dus cu Salvarea la spital

Mă duceam să-i duc mâncare soției mele, care era cu febră de 40 în casă și când am plecat de acasă am simțit că mă ia o durere, am simțit cu o seară înainte o durere cruntă care nu îmi trecea mai deloc, dar am luat un antiinflamator și îmi cedase durerea și nu mai aveam nimic.

Când să plec din casă am simțit că mă ia o durere ușoară, care se amplifica. M-am deplasat puțin cu mașina, era și ora de vârf și bară la bară, dar la un moment dat nu mai puteam să apăs pe pedale, mi se încețoșase privirea din cauza durerii, era o durere cruntă.

A fost foarte greu, pentru că m-am străduit să ajung la benzinărie. A venit salvarea imediat, pentru că eu între timp sunasem, până când am ajuns eu, că era bară la bară, am ajuns în 7-8 minute, cam în 3 minute a ajuns și salvarea. Când a ajuns salvarea nu prea mai aveam dureri.

M-am mai dus la Urgenţe, m-au ţinut nişte ore bune şi am fost supus investigaţiilor, am făcut şi ecografie, dar nu s-a văzut nimic. Le-am zis medicilor că eu nu plec de la spital până nu îmi spun care a fost cauza durerii, pentru că nu vreau să mai trec prin ce am trecut. Am zis să iau un repaus de câteva zile că să stau mai liniştit, după care o să îmi reiau treburile”, a declarat Gabi Jugaru, potrivit Antena Stars.