Gabi Tamaş a fost ofertat pentru noul sezon al show-lui Survivor

Fundaşul Gabi Tamaş ar putea să îşi încheie cariera fotbalistică într-un mod excentric, aşa cum nonconformistul fotbalist şi-a petrecut mare parte din carieră.

04 nov. 2022, 17:12
Gabi Tamaş a fost ofertat pentru noul sezon al show-lui Survivor

Tamaş a fost dat afară cu scandal de la ultima sa echipă, Petrolul Ploieşti, după ce a avut o discuţie telefonică aprinsă, aparent pe fondul consumului de alcool, cu antrenorul Nae Constantin, care a înregistrat convorbirea şi a făcut-o publică. În timpul conversaţiei, pe alocuri incoerent, Tamaş a proferat injurii la adresa fanilor „lupilor galbeni”, iar scandalul mediatic a dus la ruperea cntractului fotbalistului cu echipa din Ploieşti.

Se pare că Gabi Tamaş ar putea semna încă din această iarnă cu FC Braşov, echipă din cel de-al doilea eșalon fotbalistic.

„Am avut ceva discuții cu Gabi și e interesat să vină spre casă. Deocamdată doar se antrenează și e motivație pentru ceilalți jucători.

E un lider și un fotbalist mare. Normal că ne dorim să semneze, fiind brașovean și apropiat de Dan Alexa. Au jucat și împreună. E foarte interesat. Am vorbit și ieri cu el”, a dezvăluit Marin Mitran, președintele celor de la FC Brașov, potrivit Fanatik.

Pe de altă parte, sursa citată susţine că fostul internațional este văzut de trustul Pro ca soluția perfectă pentru ca audiențele Survivor România 2023 să fie la nivelul celor din sezonul încheiat în această vară.

Citeşte şi: Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit

Acesta este și motivul pentru care, de ceva vreme încoace, șefii din Pro TV îl caută asiduu pe fotbalistul care, în ciuda talentului incontestabil, a devenit celebru și prin viața sa extrasportivă și ieșirile sale spectaculoase ”în decor”.

Din informațiile obținute, negocierile cu privire la participarea lui Tamaș în următorul sezon al Survivor România sunt în toi. Ba chiar, pare-se, el nu ar refuza să participe la reality-show-ul de supraviețuire filmat în Republica Dominicană, dar doar în anumite condiții.

Chestiunile financiare se pare că nu ar fi  pe primul loc pentru Gabi Tamaș atunci când vine vorba de Survivor România 2023. Deşi sunt importante și aceste aspecte, fotbalistul ar fi fost asigurat deja de producătorii show-ului că banii pe care i-ar primi ar fi, oricând, comparabili cu salariile pe care le-a câștigat la Petrolul Ploiești.

Cu toate acestea, încă, Gabi Tamaș nu le-a dat un răspuns ferm celor de la Pro TV. Iar asta pentru că, momentan, el speră să își mai găsească o echipă pentru care să joace în acest sezon, fotbalistul fiind departe de gândul de a-și pune ”ghetele-n cui”.

Cu toate acestea, dacă în următoarea lună nu se va concretiza niciun angajament în fotbal, Gabi Tamaș ar fi dispus să plece, la începutul anului viitor, în Republica Dominicană și să participe la Survivor România 2023.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la aniversarea „soacrei”. Rodica Bădălău nu o suportă deloc pe „divă”