Gabi Tamaș, la un șpriț în podcast-ul „Fiță cu Adiță”. Cea mai tare amintire: „Din şapte zile, cinci am stat beţi!” VIDEO

Gabi Tamaș a fost invitat la podcast-ul "Fiță cu Adiță", unde s-a afişat extrem de dezinvolt și a vorbit foarte degajat despre patimele alcoolului și despre cariera sa zbuciumată. Interviul a avut loc într-o cramă, de unde n-au lipsit alcoolul şi lăutarii!

29 oct. 2021, 20:33
Gabi Tamaș, la un șpriț în podcast-ul „Fiță cu Adiță”. Cea mai tare amintire: „Din şapte zile, cinci am stat beţi!” VIDEO

Gabi Tamaș, la un șpriț în podcast-ul „Fiță cu Adiță”. Gabi Tamaș a fost invitat la podcast-ul „Fiță cu Adiță”, unde s-a afişat extrem de dezinvolt și a vorbit foarte degajat despre patimele alcoolului și despre cariera sa zbuciumată. Interviul a avut loc într-o cramă, de unde n-au lipsit alcoolul şi lăutarii!

Gabi Tamaș, la un șpriț în podcast-ul „Fiță cu Adiță”. Cea mai tare amintire: „Din şapte zile, cinci am stat beţi!”

Gabi Tamaș este celebru pentru aventurile sale bahice și viața sa zbuciumată, despre care a vorbit fără reţineri la „Fiță cu Adiță”. Fotbalistul de la FC Voluntari s-a înfruptat din bucatele alese și nu s-a sfiit să bea vișinată și vin alb! „Ce e aici, sirop de coacăze? Ăsta e must! Hai să stăm jos să bem un șprit! A, apă!”, a glumit Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş, ARESTAT pentru 30 de zile în Israel. A fost prins BEAT la volan, cu 205 km la oră! UPDATE

Gabi Tamaș a recunoscut că a făcut multe greşeli, dar a declarat că și-ar trăi exact la fel viața dacă ar putea să dea timpul înapoi! „Cu toții aveam regrete dar trecem peste și mergem înainte. Păi, n-ai ce să-ți reproșezi până la urmă! Dacă stăteam așa și mă gândeam la regrete și prostiile pe care le-am făcut, mă lăsam de fotbal de mult timp! Viața merge înainte. Trebuie să-și asumi ce faci. Dacă dau viața înapoi poate le făceam la fel. Ai tot mintea aia de rebel. Cu regrete, cu prostiile mele, viața merge înainte și nu mă uit înapoi”, a spus Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş, în mijlocul unui scandal rasist. FOTOGRAFIA pentru care a primit ameninţări în ISRAEL

„Vreau să mă las de fotbal la 48 de ani! Am văzut că e unul în China sau în Japonia care joacă mi se pare la 54! Cât mă mai țin picioare! Dacă nu, ridic mâna și zic atâta a fost. Ai zis că emisiunea e despre viață. Mă iei cu fotbal? Cine se uită la televizor vede cum e fotbalul românesc! Ca fotbalist ca să fii împlinit trebuie să te duci la un Mondial. Champions League am jucat, Europa League, Campionat European, dar n-am jucat la niciun Mondial. Poate voi fi convocat dacă ne calificăm și voi juca bine la echipa de club. Dacă nu, îl văd de la hotel unde mă voi duce în vacanță”, a mai spus Gabi Tamaş.

Cum a ratat Gabriel Tamaş cel mai important transfer din carieră din cauza BĂUTURII. „Ce-am făcut rău, am ieşit cu Adi Mutu!”

Gabi Tamaș și-a adus aminte și de o vacanță în Spania pe care a petrecut-o cu Adiță și a povestit cu umor: „Din șapte zile cinci am stat beți. De unde slană la Marbella? Mergea bine rău Sangria cu steakurile alea! Secretul lui Gabi Tamaș: ardei iute și apă plată!”, a spus fundașul central și președinte la FC Voluntari.

Fotbalistul a vorbit şi despre arestarea sa în Israel, după ce a fost prins consucând beat cu peste 200 km la oră: „Am stat la puşcărie, că nu au arest! Paşaportul era la soţie, soţia era cu preşedintele, a venit avocatul să plăteasca cauţiunea… Judecătorul a zis că e caz de alcool şi viteză, acasă şi amendă! Poliţiştii au făcut recurs, ca am intrat ilegal în ţară, eu care jucam în fiecare săptămână… Am rezolvat cu paşaportul până la urmă, dar nu puteam să plec din ţară până nu termin munca în folosul comunităţii. Am făcut 2.00o de ore, la spital, curăţam după ce masă, ajutam cu ce puteam”, a spus Gabi Tamaş.