Gabi Tamaş, primul scandal la Steaua. A sărit la bătaie la petrecerea lui Bourceanu

Alexandru Bourceanu a dat luni o petrecere, sărbătorind 12 ani de căsătorie, printre invitaţi aflându-se Tănase, Chipciu, Rusescu, dar şi Gabi Tamaş, care a provocat un scandal, el intrând în conflict cu mai mulţi invitaţi ai lui Bourceanu, veniţi de la Galaţi.

24 feb. 2015, 11:40
Gabi Tamaş, primul scandal la Steaua. A sărit la bătaie la petrecerea lui Bourceanu

Petrecerea dată de Alex Bourceanu după Steaua-Rapid (0-1) a stârnit numeroase comentarii, pornind de la faptul că la ea nu a fost prezent actualul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă, însă a fost invitat fostul tehnician al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi STEAUA dezbinată. Costel Gâlcă, trădat de fotbalişti. Ce au făcut jucătorii după înfrângerea cu Rapid

Dincolo de acest aspect, care a alimentat zvonurile privitoare la o posibilă reîntoarcere a lui Reghe la echipă, petrecerea s-a mai remarcat printr-un amănunt, deloc de neglijat. Potrivit digisport.ro, evenimentul s-a încheiat cu un scandal în care a fost implicat proaspătul stelist Gabriel Tamaş, cunoscut pentru astfel de ieşiri. Se pare că fratele lui Bourceanu a intrat într-un conflict verbal cu Tamas, iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Citeşte şi Fotbalistul Gabriel Tamaş a fost condamnat la opt luni cu suspendare

Câţiva dintre cei de faţă au intervenit să aplaneze conflictul, dar nu au avut succes, ba din contră. Cei mai şifonaţi ar fi ieşit câţiva dintre invitaţii de la Galaţi ai lui Bourceanu, care au vrut chiar să depună plângere la poliţie, dar au renunţat la idee, pentru a evita un scandal şi mai mare.