Gabriel Biriş şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor

Publicat: Joi, 08 Septembrie 2016 15:44 // Actualizat: Joi, 08 Septembrie 2016 17:35 // Sursa: romaniatv.net

Gabriel Biriş şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul de Finanţe, a anunţat, joi, Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Gabriel Biriş şi-a asumat proiectul de modificare a Codului Fiscal, afirmând că prevederile proiectului ar fi benefice şi sunt în spiritul simplificării fiscale.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că premierul Cioloş i-a mulţumit acestuia pentru activitatea în Executiv, dar a precizat şi că acesta a lansat în dezbatere publică măsuri pe care Cabinetul nu şi le asumă.

"În acastă dimineaţă a ajuns la premierul Dacian Cioloş demisia domnului Biriş şi premierul a acceptat această demisie", a anunţat Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

El a spus că Gabriel Biriş are experienţă în mediul privat şi a venit în Guvern cu multe propuneri bune, însă în cazul propunerilor privind Codul fiscal Executivul are un mandat clar de simplificare a fiscalităţii şi de menţinere sau chiar scădere a nivelului taxării, pe care Biriş nu l-a respectat.

"Din păcate Gabriel Biriş a depăşit acest mandat şi a lansat în spaţiul public măsuri pe care acest Guvern nu şi le asumă", a mai spus Liviu Iolu.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a subliniat că secretarul de stat şi-a depus singur demisia şi nu i-a fost solicitată, fiind înregistrată în dimineaţa de joi la Cancelaria prim-ministrului.

Secretarul de stat Gabriel Biriş, responsabil pe partea de de fiscalitate în Ministerul Finanţelor, şi-a asumat miercuri proiectul de modificare a Codului Fiscal afirmând că prevederile proiectului ar fi benefice şi sunt în spiritul simplificării fiscale. El a susţinut, însă, că este regretabil că un proiect aflat în lucru a ajuns la presă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Codul Fiscal dacian ciolos gabriel biris Liviu Iolu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 sep 18:55
Răspunde | Votează email 0 email
mitica
"Din păcate în locul unor oameni cinstiţi şi educaţi, instituţiile româneşti au fost populate cu hoţi şi şarlatani. În locul unor intelectuali de calitate am fost obligaţi să punem analfabeţi şnapani, în locul unor oameni capabili să dialogheze civilizat, am adus făpturi care urlă şi creaturi care înjură şi scuipă, ghiolbanii şi primitivii i-au înlocuit pe oamenii inteligenţi şi serioşi,urmând vechea filosofie mioritică: nimeni nu este de neînlocuit, cum nu se poate mai FALS."Doru Pop
1
EUR
4.7415
RON
19 Sep
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H