Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre viaţa sa intimă: „Am fost înşelat şi părăsit!”

Gabriel Cotabiţă a uimit pe toată lumea cu declaraţiile sale cu privire la viaţa intimă, declaraţii făcute, bineînţeles, înainte de teribilul accident suferit de artist.

RomaniaTV.net
12 oct. 2015, 09:18
Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre viaţa sa intimă: „Am fost înşelat şi părăsit!”

Considerat şi unul dintre cei mai râvniţi artişti din showbiz-ul autohton, Gabriel Cotabiţă a recunoscut în urmă cu ceva timp că în viaţa sa privată a avut parte de nenumărate experienţe, fie ele şi mai puţin plăcute.

Astfel, Gabriel Cotabiţă a recunoscut că de-a lungul timpului nu a avut doar sentimente puternice pentru femeile care i-au fost alături de el, dar pe unele dintre ele le-a şi înşelat, acţiune care atunci când nu se aştepta i-a fost plătită dublu, scrie WoWBiz.ro.

„Am fost iubit de multe femei şi le-am răspuns şi eu la fel, cu sentimente adevărate şi sincere. Însă, nu am mai vrut să mă mai căsătoresc niciodată sau, pur şi simplu, nu a fost să fie. După primul mariaj, am decis să merg mai mult pe carieră şi să nu mai ajung la altar.

Am înşelat şi am părăsit multe urmaşe ale Evei, dar, Da, şi eu, la rândul meu, am fost înşelat şi părăsit! Aşa este viaţa, trebuie să acceptam că, uneori, nu totul este perfect în iubire”, a declarat Gabriel Cotabiţă în emisiunea Iuliana Marciuc.

Citeşte şi  Dezvăluiri despre Gabriel Cotabiţă. Cum PROFITĂ de drama prin care a trecut: „Trebuie să mori şi să reînvii”