Gabriel Cotabiță, despre soție: ”E o femeie liberă”

Gabriel Cotabiță și soția lui se încadrează cu succes în cuplurile care au trecut testul timpului. Cu toate că sunt rezervați cu viața privată, recent artistul a făcut o serie de mărturisiri la adresa soției sale.

20 oct. 2022, 12:51
Gabriel Cotabiță, despre soție: ”E o femeie liberă”

Gabriel Cotabiță și soția lui se încadrează cu succes în cuplurile care au trecut testul timpului. Cântărețul este foarte îndrăgostit de soția lui și spune că pe lângă faptul că este o femeie frumoasă, este și foarte deșteaptă. De curând acesta a făcut mai multe mărturisiri despre soția lui.

Ce spune cântărețul despre soția lui

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”

, a povestit artistul, conform ciao.ro. Când vine vorba despre soția lui, acesta are numai cuvinte de laudă.

Citește și: Culiță Sterp a aflat cine i-a furat seiful de 100 kilograme. De necrezut cine a putut să-i facă asta! „Am avut eu încredere și i-am adus în casă”

”Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă”, a precizat Gabriel Cotabiță.

De mai bine de 12 ani, Gabriel Cotabiță și soția sa se iubesc și promit să mai scrie multe file de poveste împreună. Aceștia au fost împreună atât la bine cât și la greu, mai ales câ în 2015, Gabriel Cotabiță a stat o lună în comă, iar cea care i-a fost împreună în acele momente a fost chiar soția lui. Cu toate că între cei doi este o diferență de 27 de ani, acest lucru pare să nu-i incomodeze prea tare și să își trăiască povestea cât mai frumos posibil.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, despre cel care i-a furat inima: ”Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumosă”