Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Dacă era atac cerebral, nu mai eram aici”

Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate. Artistul s-a confruntat luna trecută cu probleme de sănătate, care l-au internat de urgenţă în spital. Iniţial, s-a vehiculat că artistul a suferit un atac cerebral, însă a negat acest lucru.

02 nov. 2021, 17:05
Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Dacă era atac cerebral, nu mai eram aici”
Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate

Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate. Cântăreţul a mărturisit că nu a suferit un atac cerebral, aşa cum a crezut toată lumea, a avut probleme cu tiroida. A avut noroc cu soţia lui, Alina Munteanu, care l-a îngrijit şi l-a sprijinit în momentele dificile.

Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre starea de sănătate

N-a fost atac cerebral că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. Tiroida a fost. (…) Nu era grav, a fost o întâmplare nefericită.

Am avut mare noroc cu persoana care a fost alături de mine. Nu mă așteptam. Îi mulțumesc Alinei pentru simplul motiv că în afara că o iubesc, nu i-am ridicat nicio statuie. Știe foarte bine că o iubesc.”, a spus Gabriel Cotabiță în cadrul unei emisiuni TV.

Cântărețul a avut o veritabilă cumpănă în viață în mai 2015, când a suferit un stop cardiac în sala de sport a hotelului Hilton din București.

În ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a făcut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic. Dânsul are embolie cerebrală. Prognosticul, relativ sever, depinde de localizarea şi de întinderea teritoriului afectat„, spuneau medicii despre starea lui Gabriel Cotabiţă, care se află în comă indusă.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiță, infectat cu COVID. Artistul este internat în spital

De ce nu poate avea copii cu soția cu 30 de ani mai tânără

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră. “Fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!”, a răspuns, scurt, cântărețul.

În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

 Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

 Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță, viva.ro.