Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”

Gabriel Cotabiță a fost internat în urma unui accident vascular, la începutul lunii octombrie. Atistul a făcut primele declarații după această experiență, iar la momentul actual starea lui este bună.

28 oct. 2021, 19:36
Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”

Gabriel Cotabiță a oferit acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Artistul a dorit să-și liniștească însă admiratorii și a explicat că nu a fost ceva foarte grav.

Artistul nu a dezvăluit cauza pentru care a necesitat internare. Potrivit unor surse medicale de la Spitalul Colentina, artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

La momentul actual, Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică și participă la filmările pentru emisiunile tv.

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță, potrivit Antena Stars.

Gabriel Cotabiță pregătește muzică nouă pentru fanii și va înregistra două noi piese pe care speră să le lanseze cât mai curând.

În luna ianuarie a acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, în urmă cu 6 ani artistul a suferit și un infarct, aflându-se atunci la un pas de moarte.

Citește și: Gabriel Cotabiță, infectat cu COVID. Artistul este internat în spital

Gabriel Cotabiţă, internat în spital! Artistul nu se mai putea ţine pe picioare

Gabriel Cotabiţă, internat în spital. În urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical, artistul s-ar fi simţit extrem de rău şi a mers de urgenţă la spital.

Imediat ce a ajuns la unitatea spitalicească, medicii au decis să îl interneze şi să îi monitotizeze starea. Timp de câteva zile, artistul a fost complet absent de pe rețelele sociale, lucru care i-a îngrijorat pe cei apropiați.

Momentan, nu se cunosc detalii referitoare la diagnosticul pus de medici. Însă, potrivit Cancan.ro, Gabriel Cotabiță ar urma să fie externat în cursul zilei de miercuri, relatează Antena

De ce nu poate avea copii cu soția cu 30 de ani mai tânără

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră. “Fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!”, a răspuns, scurt, cântărețul.

“În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță, viva.ro.