Gabriel Cotabiţă este în doliu. Mama artistului a murit: „Va fi foarte greu să imi revin. Nu te voi uita niciodată”

Gabriel Cotabiţă trece prin momente grele, după ce mama lui s-a stins din viaţă. Anunţul trist a fost făcut chiar de artist, pe reţelele de socializare, luându-şi rămas-bun de femeia care i-a dat viaţă.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 07:39
Gabriel Cotabiţă este în doliu. Mama artistului a murit: „Va fi foarte greu să imi revin. Nu te voi uita niciodată”

Va fi foarte greu să imi revin desi stiu ca trebuie. Va fi foarte greu sa nu mai astept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, ZECE ore în operaţie

Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intentionată. O iubire și un devotament totale. Si si-a tinut primisiunea, nu a plecat până nu m-a vazut aranjat cu toate. Stiu că era mândră de mine și m-a tinut de mână in momentele mele grele.

Doresc tuturor sa aiba parte de asemenea iubire. Drum lin. Stiu ca te asteaptă toti ai tai si vei fi bine primită! Eu nu te voi uita niciodata! Odihnă usoară!”, a notat devastat Cotabiță.

Va fi foarte greu să imi revin desi stiu ca trebuie. Va fi foarte greu sa nu mai astept telefonul de la ora 18 din…

Publicată de Gabriel Emil Cotabiță pe Miercuri, 29 aprilie 2020

De ce nu poate avea copii cu soția cu 30 de ani mai tânără

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră. “Fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!, a răspuns, scurt, cântărețul.

În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță, viva.ro.