Gabriel Cotabiţă, internat în spital! Artistul nu se mai putea ţine pe picioare

Gabriel Cotabiţă este internat în spital. Artistul în vârstă de 65 de ani nu s-a simţit bine şi a solicitat ajutorul medicilor, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical. Cadrele medicale au decis să-i facă un control amănunțit.

12 oct. 2021, 14:31
Gabriel Cotabiţă, internat în spital! Artistul nu se mai putea ţine pe picioare
Gabriel Cotabiţă, internat în spital

Gabriel Cotabiţă

, internat în spital. În urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical, artistul s-ar fi simţit extrem de rău şi a mers de urgenţă la spital.

Gabriel Cotabiţă, internat în spital

Imediat ce a ajuns la unitatea spitalicească, medicii au decis să îl interneze şi să îi monitotizeze starea. Timp de câteva zile, artistul a fost complet absent de pe rețelele sociale, lucru care i-a îngrijorat pe cei apropiați.

Momentan, nu se cunosc detalii referitoare la diagnosticul pus de medici. Însă, potrivit Cancan.ro, Gabriel Cotabiță ar urma să fie externat în cursul zilei de miercuri.

Citeşte şi: Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19: „Am văzut moartea cu ochii”. Vedeta nu credea în coronavirus

De ce nu poate avea copii cu soția cu 30 de ani mai tânără

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră. “Fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!”, a răspuns, scurt, cântărețul.

În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

 Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță, viva.ro.