Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19: „Am văzut moartea cu ochii”. Vedeta nu credea în coronavirus

Nicoleta Voicu susţine că este infectată cu Covid-19. Cântăreaţa de muzică populară a intrat în rândul artiştilor care au contractat coronavirus şi mărturiseşte că s-a simţit foarte rău. Cu toate acestea, a preferat să se trateze acasă şi să nu meargă la spital.

12 oct. 2021, 11:41
Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19: „Am văzut moartea cu ochii”. Vedeta nu credea în coronavirus
Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19

Nicoleta Voicu

, infectată cu Covid-19. Deși testele de la farmacie pe care le-a efectuat au ieșit negative, vedeta susține că are coronavirus, majoritatea simptomelor fiind prezente. Artista nu credea în coronavirus şi a povestit că a avut simptome destul de accentuate.

Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19

În 7 zile am trecut prin toate stările Pământului, am văzut moartea cu ochii. Așa o stare de rău! Am mers în primele două-trei zile pe ideea că e o banală răceală de sezon. (…) Eu am făcut parte din cei care nu cred în acest coronavirus, până m-a pus la pământ.

După două zile de agonie, cu temperatură, cu stări febrile de nedescris, m-am trezit că nu am gust, că nu am miros și aici am început să mă alarmez. Au început oarecum atacurile de panică și pe faptul că orice luam pentru răceala asta de sezon nu avea niciun efect‘, a spus Nicoleta Voicu, la Acces Direct.

În pofida faptului că s-a simțit destul de rău, Nicoleta Voicu a mărturisit că nu a mers totuși la spital, preferând să se trateze acasă, deoarece au speriat-o cazurile prezentate la televizor.

Uitați-vă cum arată știrile de pe toate posturile. (…) Eu nu am curaj să merg la spital‘, a mai spus artista.

Citeşte şi: Nicoleta Voicu este disperată şi cere ajutor: „Am intrat în al treilea an de hărțuire”

Nicoleta Voicu spune că este blestemată

Nicoleta Voicu spune că este blestemată după relaţia cu Gheorghe Turda, pentru că nimic nu îi merge bine. Artista de muzică populară a vorbit despre momentele grele prin care trece în ultima perioadă, mărturisind că nu și-a mai putut face nicio relație.

Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…

Am avut o colegă, lucra la o mare firmă din București, era la un sediu central în București… S-a afișat cu mine la un eveniment, în scurt timp a fost mutată disciplinar, pentru că a fost văzută cu mine.

A fost mutată la un sediu al firmei de la periferia Bucureștiului! Toate persoanele care apar lângă mine dispar a doua zi! Culoarul pe care merg acum e foarte strâmt”, a spus Nicoelta Voicu.