Gabriel Cotabiţă, probleme grave de sănătate: „M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg. Am căzut din picioare, pur și simplu”

Gabriel Cotabiţă a dezvăluit că a avut probleme mari de sănătate, iar la începutul lunii octombrie a ajuns din nou pe mâna medicilor. Artistul a povestit cum a reuşit să treacă peste momentele dificile din ultima perioadă.

05 nov. 2021, 20:47
Gabriel Cotabiţă, probleme grave de sănătate: „M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg. Am căzut din picioare, pur și simplu”
Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat la începutul lunii octombrie. Artistul a ajuns atunci din nou pe mâna medicilor.

Gabriel Cotabiţă: Mi se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătății

Artistul a dezvăluit că are probleme cu tiroida, precizând că se află într-o perioadă în care i se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătăţii.

„Sunt într-o perioadă care o aveam scrisă, în care mi se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute din punct de vedere al sănătății. Îmi apar probleme pe care nu le cunoșteam. De exemplu, problemele pe care le am cu tiroida. Am avut probleme anul trecut. Crăciunul și Revelionul le-am petrecut în spital cu Covid-19. (…) Norocul meu a fost că am avut niște oameni drăguți în spitale, la Colentina a fost ultima întâmplare.

M-am trezit dimineața și nu am putut să mai merg… am căzut din picioare, pur și simplu. Nu am făcut efort… Când ți se hotărăște că ai treabă, ai treabă. La mine așa e! (…) Și în rândul trecut, mi-au zis că mi s-a făcut rău că am făcut efort. Nu am făcut niciun efort, mamă”, a povestit artistul la emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Citeşte şi Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”

Cântărețul spune că a reușit să depășească această perioadă grea cu ajutorul medicilor.

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră.

“În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță.

Citeşte şi Gabriel Cotabiță, infectat cu COVID. Artistul este internat în spital