Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID: „Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine, eram vânăt!”

Gabriel Dorobanţu a povestit coşmarul prin care a trecut după ce a fost diagnosticat cu COVID. Deşi a avut o formă gravă a bolii, artistul se simte acum bine şi şi-a reluat activităţile de zi cu zi.

07 apr. 2021, 23:40
Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID: „Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine, eram vânăt!”
Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID: "Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine...eram vânăt!"

Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu virusul SARS-COV-2 în urmă cu patru luni. Artistul în vârstă de 67 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul din Băicoi timp de 12 zile.

Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID

Citeşte şi Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu COVID. Mesajul artistului după ce a fost externat din spital

Cântăreţul în vârstă de 67 de ani a povestit coşmarul prin care a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19.

”Unii cred, unii nu cred. Eu am avut Covid, am stat la spital. Am avut o formă gravă. Am avut nevoie de oxigen. Saturația mea, când au venit și m-au luat de acasă, a fost de 60. Ceva îngrozitor. Am fost optimist, pentru că asistentele și doctora îmi ziceau ‘ridică-te din pat, mergi, cântă” Aflase tot spitalul că e Dorobanțu la spital. Când depinzi de aparate și de o medicație anume, este complicat. Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine…eram vânăt.

Acum pot face vocalize 45 de minute, pot face gimnastică. Nu poți să mergi, să respiri, să urci scările. Nu-i ușor, nu doresc numănui”, a declarat solistul, la emisiunea „Vorbește lumea”.

Citeşte şi Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021. Momente speciale pentru Gabi Luncă, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu

Gabriel Dorobanţu, audiat la DIICOT. Hackerii i-au furat toţi banii

Cântărețu a fost audiat la DIICOT, deoarece a căzut pradă hackerilor. Aceștia i-au spart conturile bancare și au comandat produse scumpe. Artistul spune că i-a fost furată și identitatea pe Facebook, acolo unde s-au cerut bani în numele său.

„Am făcut o cerere către bancă și banca mi-a restituit banii. Nu cred că sunt singurul care a pățit acest lucru. Am primit un semnal de la Vodafone că am făcut comandă pentru un telefon foarte scump. Am insistat că nu e comanda mea„, a declarat artistul în vârstă de 67 de ani.

Acesta nu este singura vedetă care a fost atacată de hackeri, printre victime se află şi Jean de la Craiova, actorul Adrian Nartea si tatal Andreei Balan sau chiar Andra, potrivit un grup de pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri