Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID: „Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine, eram vânăt!”

Gabriel Dorobanţu a povestit coşmarul prin care a trecut după ce a fost diagnosticat cu COVID. Deşi a avut o formă gravă a bolii, artistul se simte acum bine şi şi-a reluat activităţile de zi cu zi.

07 apr. 2021, 23:40
Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID: „Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine, eram vânăt!”
Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID: "Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine...eram vânăt!"

Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu virusul SARS-COV-2 în urmă cu patru luni. Artistul în vârstă de 67 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul din Băicoi timp de 12 zile.

Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa COVID

Citeşte şi Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu COVID. Mesajul artistului după ce a fost externat din spital

Cântăreţul în vârstă de 67 de ani a povestit coşmarul prin care a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19.

”Unii cred, unii nu cred. Eu am avut Covid, am stat la spital. Am avut o formă gravă. Am avut nevoie de oxigen. Saturația mea, când au venit și m-au luat de acasă, a fost de 60. Ceva îngrozitor. Am fost optimist, pentru că asistentele și doctora îmi ziceau ‘ridică-te din pat, mergi, cântă” Aflase tot spitalul că e Dorobanțu la spital. Când depinzi de aparate și de o medicație anume, este complicat. Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine…eram vânăt.

Acum pot face vocalize 45 de minute, pot face gimnastică. Nu poți să mergi, să respiri, să urci scările. Nu-i ușor, nu doresc numănui”, a declarat solistul, la emisiunea „Vorbește lumea”.

Citeşte şi Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021. Momente speciale pentru Gabi Luncă, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu

Gabriel Dorobanţu, audiat la DIICOT. Hackerii i-au furat toţi banii

Cântărețu a fost audiat la DIICOT, deoarece a căzut pradă hackerilor. Aceștia i-au spart conturile bancare și au comandat produse scumpe. Artistul spune că i-a fost furată și identitatea pe Facebook, acolo unde s-au cerut bani în numele său.

„Am făcut o cerere către bancă și banca mi-a restituit banii. Nu cred că sunt singurul care a pățit acest lucru. Am primit un semnal de la Vodafone că am făcut comandă pentru un telefon foarte scump. Am insistat că nu e comanda mea„, a declarat artistul în vârstă de 67 de ani.

Acesta nu este singura vedetă care a fost atacată de hackeri, printre victime se află şi Jean de la Craiova, actorul Adrian Nartea si tatal Andreei Balan sau chiar Andra, potrivit un grup de pe Facebook.