Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021. Momente speciale pentru Gabi Luncă, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu

Te cunosc de undeva! îşi va aminti în această seară de cei trei mari artişti de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, Gabi Luncă şi Nelu Ploieşteanu, invitaţi de-a lungul anilor în repetate rânduri pe scena trasformărilor.

03 apr. 2021, 19:44
Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021. Momente speciale pentru Gabi Luncă, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu

Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021. Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste. Unul dintre momentele de aur care vor fi difuzate în această seară este cel în care Maria Buză, transformată în Ioana Radu, cântă alături de maestrul Nelu Ploieşteanu melodia Dealu-i deal şi valea-i vale. Se întâmpla în finala sezonului 6 Te cunosc de undeva, atunci când Nelu Ploieşteanu a transformat-o pe Maria Buză în marea câştigătoare a sezonului.

Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021 pe Antena 1 

Un alt moment de colecţie este duetul Cornelia Catanga- Pepe. Cei doi au cântat un potpuriu lăutăresc în ediţia specială de Paşte a anului 2013. Atunci realizatorii show-ului au făcut posibilă apariţia pe scenă a două Cornelia Catanga identice, Pepe fiind cel care s-a transformat în celebra cantăreaţă.

De la cine s-ar fi infectat Gabi Luncă cu coronavirus. Fiica ei a dezvăluit totul: „Nu a realizat când a luat boala”
Seria momentelor in memoriam celor trei mari artişti ai muzicii româneşti cuprinde şi singura apariţie de la Te cunosc de undeva! a marii artiste Gabi Luncă, alături de Bianca Sârbu, nepotul ei, renumitul muzician Emy Drăgoi şi taraful Silvian Voicu. Se întâmpla în finala sezonului 11, atunci când echipa Te cunosc de undeva! a făcut posibilă revenirea pe scena televiziunii a marii artiste.

Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu. Au izbucnit în plâns în plină stradă | FOTO

Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la Te cunosc de undeva! „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”
Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a noua ediţie Te cunosc de undeva!, care va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.
Printre norocoşii cărora Ruleta le-a adus un rol de travesti se numără şi mezinul Radu Ştefan Bănică, care o va impersona pe Delia şi va pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 (Unde dragoste nu e). „De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitu’ meu că se rupe patu’”! a declarat amuzat Radu Ştefan la repetiţii, completând: „Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!”. Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie, Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”.