Gabriel Oprea a mers cu elicopterul Armatei la o şedinţă de partid VIDEO

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, este acuzat că a folosit un elicopter al Armatei pentru a ajunge la Deva la o şedinţă de partid. MApN susţine însă că oficialul a făcut o vizită la o bază militară din zonă.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 15:36
Gabriel Oprea a mers cu elicopterul Armatei la o şedinţă de partid VIDEO

Gabriel Oprea ar fi mers la Deva, în Hunedoara, cu elicopterul MApN, la o şedinţă a UNPR.

Elicopterul a aterizat pe pista unităţii militare din centrul oraşului, existând imagini filmate în acest sens.

Tiberiu Frăţilă, purtătorul de cuvânt al MApN, a declarat însă că ministrul a făcut o vizită la o bază militară din Deva, după ce vizitase baze din alte trei oraşe şi că e vorba doar de o vizita normală, în care s-a întâlnit cu militarii.

„Ieri (vineri-n.red), ministrul Apărării Naţionale a fost cu elicopterul la Galaţi, la o ceremonie de plecare a unei unităţi în Afganistan, am dat şi un comunicat în acest sens, apoi a plecat în Sebeş, Sibiu şi Deva – a fost în interes de serviciu. S-a întâlnit cu comandanţi, s-a întâlnit cu unităţi de infanterie. Săptămânal merge la unităţi de pe cuprinsul ţării. În acea unitate nu se desfăşura nicio reuniune de partid. În afară de ministru al Apărării Naţionale, domnul Gabriel Oprea e şi parlamentar şi om politic”, a spus acesta.

Alexandru Sturza, preşedintele sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din Hunedoara, spune că, pe 30 septembrie, ministrul Gabriel Oprea ar fi trimis un alt elicopter al armatei să-l ducă pe primarul Devei, Mircia Muntean, membru în partidul său, de la Bucureşti la Deva.

Gabriel Oprea a participat sâmbătă la Deva, la o reuniune a UNPR,  unde a declarat că, plecând din PSD, a trădat interesele partidului, dar nu a trădat interesul României şi că UNPR va câştiga alegerile din 2012.