Gabriel Tamaş, DAT AFARĂ de la Hapoel Haifa. Scandalul bahic i-a fost FATAL

Gabriel Tamaș (35 de ani) este foarte aproape de a fi dat afară de la Hapoel Haifa. Scandalul bahic în care a fost implicat în luna martie continuă să-i creeze probleme fostului internaţional român.

13 iun. 2019, 14:31
Gabriel Tamaş, DAT AFARĂ de la Hapoel Haifa. Scandalul bahic i-a fost FATAL

Gabriel Tamaș a fost iertat inişial de patronul lui Hapoel, Yoav Katz, dar acesta s-a răzgândit. Fotbalistul a primit un telefon prin care a fost informat că lunea viitoare trebuie să se prezinte la club alături de avocat, unde va primi vestea că înțelegerea îi va fi reziliată.

Gabriel Tamaş, REACŢIE VIOLENTĂ după ce s-a îmbătat iar şi a făcut SCANDAL. Patronul lui Hapoel Haifa îl duce la DEZALCOOLIZARE

Patronul l-a informat pe fundaşul român că îi va pune acestuia clauze severe în noul contract, urmând să-i și micșoreze salariul, dar Gabriel Tamaş nu a acceptat. Până acum două zile, patronul a oscilat: „Am fost gentleman, m-am sfătuit cu doi dintre jucătorii noștri. Acum, mingea e în careul lui”.

Gabriel Tamaş, alt scandal în Israel. Ce a făcut fundaşul român după ce a băut la o PETRECERE

Gabriel Tamaș efectuează în prezent muncă în folosul comunității la un spital din Haifa. Urmează să-și termine pedeapsa pe 14 iulie, când va primi pașaportul de la poliție și va putea pleca din Israel.

Gabriel Tamaş, final de PROCES. Sentinţă DURĂ a INSTANŢEI din Israel: ce condamnare a primit fotbalistul român

Vestea că Gabriel Tamaș nu va mai face parte din lot i-a înfuriat pe fani, care îl consideră pe român un adevărat lider. Aceștia au anunțat că nu-și vor mai face abonamente pentru sezonul viitor în cazul în care fundaşul va fi îndepărtat de la echipă. Conform unor apropiați de-ai jucătorului, Gabriel Tamaș e curtat intens de alte trei echipe din Israel, dar și de unele din România.