Gabriel Tamaş, REACŢIE VIOLENTĂ după ce s-a îmbătat iar şi a făcut SCANDAL. Patronul lui Hapoel Haifa îl duce la DEZALCOOLIZARE

Gabriel Tamaș a reacţionat pe Instagram după ce a fost acuzat din nou că s-ar fi îmbătat şi l-ar fi insultat pe patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz.

15 mai 2019, 14:12
Gabriel Tamaş, REACŢIE VIOLENTĂ după ce s-a îmbătat iar şi a făcut SCANDAL. Patronul lui Hapoel Haifa îl duce la DEZALCOOLIZARE

Gabriel Tamaș a postat un mesaj pe Instagram.

„Uneori oamenii încearcă să te distrugă, pentru că îți recunosc puterea. Nu pentru că nu văd asta, ci pentru c-o văd și nu vor ca ea să existe”, a scris Gabriel Tamaş.

Gabriel Tamaş, alt scandal în Israel. Ce a făcut fundaşul român după ce a băut la o PETRECERE

Reacţia fotbalistului vine după s-ar fi îmbătat la o petrecere de Ziua Independenței și ar fi cerut să i se rezilieze contractul cu Hapoel Haifa, pe un ton şi un discurs care l-au şocat pe patronul clubului, ce se gândeşte să îl ducă la dezalcoolizare.

„L-am întrebat de ce vrea să rupă acordul și mi-a spus că nu consideră că mai poate ajuta echipa să progreseze. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva şi m-am întors la birou în jurul orei 1:30, când am reușit să discut telefonic cu Gabriel Tamaș. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbește respectuos, îmi spunea mereu domnul președinte, acum însă țipa și înjura”, a povestit Yoav Katz pentru cotidianul One din Israel.

„Şi-a cerut scuze și a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură, fiind forțat să spună acele lucruri. El este o persoană bună, dar nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la dezalcoolizare”, a mai spus Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa.