Gabriel Tamaş revine în LIGA 1. Hapoel Haifa s-a înţeles cu o echipa din România pentru 20.000 DE EURO

Gabriel Tamaş, 35 de ani, este la un pas de a juca cu Astra Giurgiu. Presa din Israel anunţă că fundaşul central va deveni liber de contract şi va semna cu echipa antrenată de Dan Alexa.

30 iul. 2019, 11:57
Gabriel Tamaş revine în LIGA 1. Hapoel Haifa s-a înţeles cu o echipa din România pentru 20.000 DE EURO

Gabriel Tamaş trebuie să achite 20.000 de euro pentru a deveni jucător liber. Preşedintele Astrei, Dani Coman, a confirmat interesul sporit pentru fostul internaţional român: „Da, suntem interesaţi de Tamaş. Dacă îşi va rezilia contractul cu Hapoel Haifa, vom putea discuta”.

Anamaria Prodan l-a găsit pe dispărutul Gabriel Tamaş. Imagine-bombă cu cei doi şi un mesaj uluitor FOTO

În luna martie, Gabriel Tamaş a fost prins băut la volan, după ce a atins o viteză de 205 km/h. Fundaşul central a petrecut câteva zile în arestul poliţiei, iar până recent nu a putut să părăsească Israelul. După ce şi-a recăpătat paşaportul, a venit cu Hapoel Haifa în România, pentru un scurt cantonament. La scurt timp după ce a ajuns în România, a primit câteva ore libere, însă nu s-a mai întors în cantonament. A apărut în ziua următoare şi le-a transmis şefilor că nu mai vrea să rămână la echipă.

De-a lungul carierei, Gabriel Tamaş a evoluat pentru Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Watford, Doncaster, FCSB şi Cardiff City.