Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte: „De data asta s-a întâmplat”

Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte. Vedeta şi soţul ei, Tavi Clonda, au trecut prin momente grele, după ce fiica lor cea mică, Iris, a acuzat stări de rău. Micuţa a făcut febră, dar şi o indigestie destul de severă.

26 apr. 2022, 08:14
Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte: „De data asta s-a întâmplat”
Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte

Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte. În emisiunea Mireasa -Capriciile Iubirii, ediţia de marţi seara, prezentatoarea TV a mărturisit a trecut prin momente dificile, asta după ce fiica ei cea mică a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte

Din fericire, starea micuţei s-a îmbunătăţit, iar toţi membrii familiei s-au bucurat de Sărbătorile Pascale.

Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, prima decizie după ce a aflat că a fost înșelată. „Dar știți că am făcut și eu asta?”

Gabriela Cristea nu poate să slăbească

Vedeta este în culmea disperării că nu reuşeşte să dea jos câteva kilograme şi se stresează foarte tare din cauza asta. În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea le-a mai mărturisit internauților că îi trece zilnic prin minte această frustrare a sa.

În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea”,  a declarat Gabriela, în cadrul unui live de pe Instagram.