Gabriela Cristea, prima decizie după ce a aflat că a fost înșelată. „Dar știți că am făcut și eu asta?”

Gabriela Cristea, soția lui Tavi Clonda, s-a reîntors în timp și a făcut o destăinuire intimă despre momentul în care a aflat că este înşelată.

14 mart. 2022, 20:34
Gabriela Cristea, prima decizie după ce a aflat că a fost înșelată. „Dar știți că am făcut și eu asta?”
Gabriela Cristea, prima decizie după ce a aflat că a fost înșelată

Gabriela Cristea, prima decizie după ce a aflat că a fost înșelată. Vedeta a făcut o destăinuire neștiută până acum de publicul larg în urma unei asemănări dintre povestea ei şi cea a unei concurente de la „Mireasa – Capriciile iubirii„.

Gabriela Cristea, prima decizie după ce a aflat că a fost înșelată

În cadrul emisiunii matrimoniale de la Antrena Stars, fratele Alinei, una dintre concurente, a amintit faptul că aceasta, atunci când și-a prins soțul în fapt cu cea mai bună prietena a ei, a recurs la un gest neînțeles de multă lume. Mai exact, tânăra, după ce a aflat de idila dintre cei doi, a avut o discuție față în față cu prietena sa, apoi chiar a dus-o acasă cu mașina! „Sora mea a dus-o pe amanta acasă. Eu am rămas puțin așa… Dar cum?”, a spus fratele Alinei în emisiunea Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea nu poate să slăbească: „În fiecare zi mă gândesc, mă apucă disperarea”

„Da, ne-a povestit și nouă asta. Cel mult poți să-i plătești un taxi, în cel mai rău caz. Dar să o urci la tine în mașină să o duci acasă…”, a spus Gabriela Cristea, care a adăugat: „Dar știți că am făcut și eu asta? Acum 100 de ani! Mi-am adus aminte. Am făcut-o și eu. I-am plătit și un bilet de avion să plece din țară. Acum nu te înțeleg, dar atunci te-aș fi înțeles!”.

Gabriela Cristea nu regretă că pozele nud din Playboy: „Am învăţat multe în viaţă”