Gabriela Cristea a dispărut de pe micile ecrane. Ce s-a întâmplat cu emisiunea pe care o prezenta la Antena 1

Emisiunea „Mireasa - Măștile Iubirii”, prezentată de Gabriela Cristea, a fost scoasă din grilă la nicio lună de la prima ediție.

13 mart. 2023, 12:14
Gabriela Cristea a dispărut de pe micile ecrane. Ce s-a întâmplat cu emisiunea pe care o prezenta la Antena 1
Gabriela Cristea a rămas fără emisiunea de la Antena 1

Emisiunea prezentată de Gabriela Cristea a fost scoasă de pe post de producători, însă nu se cunoaște motivul, aceasta fiind urmărită de fani.

Gabriela Cristea a prezentat numai 10 ediții din „Mireasa – Măștile iubirii”. În urma modificărilor grilei de la Antena 1, în locul emisiunii au fost mutate știrile, apoi s-a prelungit emisiunea „Mireasa”, prezentată de Simona Gherghe cu o oră, de la 14.00 la 17.00.

Citește și: Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta” Ingredientul la care a renunţat definitv

Gabriela Cristea, încântată de noua emisiune

Înainte de a fi lansată emisiunea, Gabriela Cristea părea extrem de bucuroasă.

„Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii.

Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

Citește și: Șerban Copoț, despre momentele grele care i-au marcat copilăria: „Familia mea era urmărită de securiști”

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor.

Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”, spunea Gabriela Cristea.