Gabriela Cristea a făcut anunţul pe Facebook. Fanii s-au întrecut în felicitări. Când se întâmplă fericitul eveniment

Gabriela Cristea a anunțat oficial pe Facebook că se întoarce la tv și este nerăbdătoare să revină pe platoul de televiziune. Emisiunea "Te vreau lângă mine" este moderată în prezent, în locul Gabrielei, de Bianca Drăgușanu.

05 ian. 2018, 10:28
Gabriela Cristea a făcut anunţul pe Facebook. Fanii s-au întrecut în felicitări. Când se întâmplă fericitul eveniment

Gabriela Cristea a publicat un mesaj pe Facebook în care a urat La mulți ani, prietenilor virtuali, dar a mărturisit că îi este dor de emisiune și că se va reîntoarce foarte curând, scrie click.ro.

Citeşte şi Cea mai simpatică poză de Crăciun. Gabi Cristea, Tavi Clonda şi micuţa Victoria FOTO

„Dragilor, va doresc un an nou plin de bucurii, impliniri si multa iubire in familiile voastre.

Stiu ca abia asteptati sa ne reintalnim, sunt si eu pregatita si nerabdatoare, sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Va imbratisez cu drag!!!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea a dus pe lume o fetiță care a primit nota de 10 de către medici. Prezentatoarea Tv a născut pe 23 septembrie 2017, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet. Atât ea, cât și Tavi, tatl fiicei lor, căreia i-au pus numele Victoria, nu se pot despărți de cea mică. Se pozează des alături de ea și au grijă ca fetița să primească tot ce are nevoie.

Citeşte şi Gabriela Cristea a fugit de acasă în Ajunul Crăciunului. Tavi Clonda a rămas cu fetiţa FOTO

Deși și-a dorit să nască natural, Gabriela Cristea a fost nevoită să nască prin cezariană di cauza unor complicații.

„Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a declarat ea pentru un post de televiziune.