Gabriela Cristea a fost luată la rost de o urmăritoare. Vedeta ar fi acuzată că îşi editează pozele

Soția lui Tavi Clonda nu se ferește să își arate silueta, cu toate că are câteva kilograme în plus. O internaută a făcut un comentariu răutăcios la postarea vedetei.

07 nov. 2023, 22:30
Gabriela Cristea a fost luată la rost de o urmăritoare. Vedeta ar fi acuzată că îşi editează pozele
Gabriela Cristea a fost luată la rost de o urmăritoare. Vedeta ar fi acuzată că își editează pozele

Gabriela Cristea este cunoscută ca fiind una dintre cele mai populare prezentatoare TV. Prin intermediul celebrității, și-a format de-a lungul anilor o comunitate numeroasă de fani în mediul online și nu numai. Vedeta își împărtășește viața cu fanii ei destul de des prin intermediul contulului său de Instagram.

Citește și: Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată: „Am avut 6 fertilizări și nu am avut succes cu niciuna”

Ce a avut o urmăritoare de spus la adresa ei

Cu toate că este apreciată de foarte multe persoane, Gabriela nu este scutită de anumite comentarii răutăcioase care par să ia amploare în ultima perioadă. În urmă cu câteva zile, a postat o poză pe contul său de Instagram, care nu a adus cele mai prietenoase reacții.

Gabriela Cristea a menționat deseori în spațiul public faptul că se confruntă cu kilogramele în plus. Acest lucru îi crează destul de mult stres, dar chiar și așa, prezentatoarei nu îi este rușine să-și arate adevărata siluetă în mediul online.

Totuși, ultima ei postare a adus din partea fanilor reacții destul de controversate, iar părerile au fost împărțite. Majoritatea fanilor au crezut că nu este atât de slabă în realitate, față de poza postată. De aceea, una dintre urmăritoarele sale nu s-a mai putut abține și a acuzat-o pe prezentatoare că și-ar edita pozele.

„Bună, ar fi mai adevărată poza dacă nu ar fi atât de editată. Sincer, parcă te minți pe tine, în primul rând. Te urmărim la TV și vedem două siluete diferite”, acesta a fost comentariul lăsat de urmăritoare.

Prezentatoarea a renunțat la verighetă

Gabriela Cristea, căsătorită cu Tavi Clonda, formează cu acesta unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din sfera mondenă din România. Datorită celebrității de care au parte amandoi, fanilor nu le-a scăpat din ochi un detaliu important. Urmăritorii lor au observat că prezentatoarea nu mai poartă verigheta de ceva timp.

Citește și: Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul: „Cocotă masculină, figurant și penibil. Ai venit la gratis, nu la profesioniști”

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai poartă verigheta a fost explicat chiar de aceasta. Ea a precizat faptul că bijuteriile nu au fost niciodată punctul ei forte și este de parere că oamenii oricum știu deja despre căsnicia frumoasă pe care o are cu muzicianul Tavi Clonda.