Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare: „A fost spectaculos”

Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare. Cu siguranţă vedeta nu va uita această aniversare şi asta pentru că a fost infectată cu Covid-19. A fost nevoită să petreacă în casă, doar cu membrii familiei.

10 nov. 2021, 09:00
Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare: „A fost spectaculos”
Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare

Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare.  Tavi Clonda s-a ocupat să pună la punct în cel mai mic detaliu o mini-petrecere în cinstea aniversării soției sale, lucru ce i-a ieșit foarte bine.

Citeşte şi: Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda după ce s-au infectat cu coronavirus: „Partea psihologică e foarte greu de gestionat în situaţia asta”

Gabriela Cristea şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare

Artistul a comandat tort, dar și decorațiuni, așa că distracția în formulă de patru a fost nemaipomenită.

Cu toate acestea, unele dintre cele mai importante lucruri au fost uitate de pe lista de cumpărături, mai precis lumânările de tort, însă cei doi s-au descurcat. Au găsit o modalitate pentru ca tradiția suflatului în lumânări să fie posibilă şi au improvizat cu nişte artificii.

Tavi a făcut comandă prin curier de diverse chestii și a uitat să comande și lumânări pentru tort sau poate n-a știut să pună în aplicație.

Mi-am adus aminte că ne rămăseseră niște artificii prin casă. Eu am crezut că n-am arătat lumânările Victoriei de la ziua ei. (…) Am pust artificii și a fost spectaculos.”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabriela Cristea s-a confruntat cu probleme din cauza Covid-19

Gabriela Cristea și familia ei s-au infectat cu Sars-Cov-2 după ce au fost toți într-o vacanță în China. Vedeta s-a vaccinat cu schema completă și a avut o formă ușoară a bolii, însă virusul i-a generat anumite probleme în ceea ce privește sănătatea emoțională.

Gabriela Cristea a povestit că în timpul bolii s-a luptat cu atacuri de panică și fobii, de aceea prezentatoarea a fost nevoită să apeleze la psiholog. Rolul de prezentatoare al emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii” a fost preluat pentru o perioadă de către Paula Chirilă.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de pe Antena Stars, prezentatoare a povestit cum a fost perioadă infectării, dar și cu ce probleme s-a confruntat după ce s-a vindecat.

Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros.

M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des. Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.