Gabriela Cristea a mărturisit totul despre relația cu tatăl său: ”Este foarte grav. Voi încheia capitolul ăsta”

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor în relația cu tatăl său, care nu și-a recunoscut cele două nepoate, fiicele Gabrielei și ale soțului său, Tavi Clonda.

02 sept. 2023, 11:12
Gabriela Cristea a mărturisit totul despre relația cu tatăl său: ”Este foarte grav. Voi încheia capitolul ăsta”

Gabriela Cristea a dezvăluit care este legătura reală pe care o are cu tatăl său, fiind de notorietate faptul că cei doi se înțeleg atât de rău, încât vedeta nici nu a participat la înmormântarea mamei sale.

Renumita prezentatoare a emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii nu mai vrea să privească în urma sa și consideră că acest capitol din viața ei este unul încheiat. Mai mult, bruneta și-a asemănat situația cu cea a actriței Meghan Markle.

Relația tensionată dintre vedetă și tatăl său nu este una nouă, ci datează încă de când s-a angajat prima dată în televiziune. La momentul respectiv familia sa considera că numai femeile ușoare fac această meserie.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta.

Citește și: Rona Hartner, sfătuită de medic să-şi facă testamentul. Artista are cancer în stadiul IV cu metastaze

M-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta.

E foarte dureros!”, a declarat Gabriela Cristea, la Metropola TV.

Gabriela Cristea a declarat la un moment dat că este deranjată de declarațiile făcute de tatăl ei la diverse posturi de televiziune și publicații. Prezentatoarea de la Antena Stars este de părere că bărbatul nu conștientizează lucrurile grave pe care le face.

În aceeași notă, vedeta a mai subliniat că nu a fost sunată nici de fratele său când a rămas însărcinată. Moderatoarea este împăcată cu ea, cu viața pe care o duce de când este căsătorită, dar și cu situația din familia sa.

Citește și: Mariana Moculescu dă startul unui război cu Loredana Groza: „Dragă, revino-ți! Ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat”