Mariana Moculescu dă startul unui război cu Loredana Groza: „Dragă, revino-ți! Ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat”

Showbiz-ul românesc ar putea fi curtremurat de un nou scandal între vedete. Mariana Moculescu a lansat un aac dur la adresa Loredanei Groza. Iată de la ce a pornit toată problema.

01 sept. 2023, 23:38
Mariana Moculescu dă startul unui război cu Loredana Groza: „Dragă, revino-ți! Ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat”
Mariana Moculescu dă startul unui război cu Loredana Groza: „Dragă, revino-ți! Ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat”

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, a participat la Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară „Mamaia 60”, unde a urcat pe scenă alături de trupa ei, Agurida. La această ocazie, artista a avut un moment special cu celebrul compozitor Horia Moculescu, în vârstă de 86 de ani, care acompaniat-o la pian.

Citește și: Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia: „În seara asta visul meu se împlinește”

Cei doi au prezentat piesa „Și dacă”, iar la finalul actului lor artistic, Loredana a surprins pe toată lumea cu un gest inedit. Ea a ales să se aplece în fața lui și să-i sărute picioarele. Cu toate acestea, fostei soții a acesteia nu i-a fost pe plac această manifestare de admirație și a exprimat anumite opinii critice cu privire la Loredana în mediul online.

“Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu. Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!”, a ținut să spună Loredana Groza.

După ce a văzut imaginile, Mariana Moculescu a ținut să comenteze public gestul făcut de Loredana. Aceasta a taxat-o aspru pe cântăreață, în văzul tuturor.

„Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!”, se arată în postarea făcută de Mariana Moculescu pe internet.

„Prin anii ’90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia… Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat…practic fără niciun strop de voce…Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli…”, a mai scris fosta soție a lui Horia Moculescu.

Citește și: De ce nu mai poate ieși Horia Moculescu din casă: „Nu se poate, nu mai suport”