Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei. De ce a luat această decizie: „Este un capitol încheiat în viața mea”

Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei. Prezentatoarea a declarat adeseori că pune familia pe primul plan și se dedică trup și suflet celor dragi. Cu toate astea, nu mai are niciun fel de contact cu tatăl ei, decizia luând-o chiar ea.

01 mai 2023, 22:03
Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei. De ce a luat această decizie: „Este un capitol încheiat în viața mea”
Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei

Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei. Este una dintre cele mai de succes prezentatoare şi are o familie minunată, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice. Recent, a dat de înțeles că propriul ei părinte a încercat să profite de pe urma celebrității fiicei sale, motiv pentru care a decis să întrerupă orice legătură cu el.

Citeşte şi: A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei

Vedeta a spus că o înțelege pe Meghan Markle, soția prințului Harry, al cărei tată a vrut să facă bani, oferind declarații despre fiica sa, deși o părăsise când era o copilă.

Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle.

Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!”, a declarat Gabriela Cristea, la Metropola TV.

Gabriela Cristea, dezvăluiri din căsnicia cu Marcel Toader

Cinci ani a durat mariajul celor doi, între 2008 și 2013, o perioadă în care vedeta tv câștiga bani buni din proiectele profesionale, 20.000 de euro pe lună. După divorț, aceasta a constatat că avea conturile goale și că soțul îi cheltuise toți banii.

Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480.000 de euro. Dar suma reală a fost aproape dublă.

50 de lei am avut în cont după divorț. De la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau.

Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu”, a dezvăluit Gabriela Cristea.