Gabriela Cristea, de urgență la medic: „Niște probleme foarte mari”. Cum se simte prezentatoarea TV în acest moment

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate, care pare că nu-i mai dau deloc pace. Cum se simte vedeta acum.

05 mai 2023, 17:57
Gabriela Cristea, de urgență la medic: „Niște probleme foarte mari”. Cum se simte prezentatoarea TV în acest moment
Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit

Gabriela Cristea povestea în urmă cu doar câteva săptămâni că suferă de unele alergii care au făcut-o să dispară câteva zile de pe rețelele sociale, iar simptomele au revenit acum. Alergia se manifestă la nivelul unghiei mari de la mâini de această dată. Prezentatoarea a făcut mai multe analize pentru a afla care este cauza și cum poate scăpa de simptomele neplăcute.

„În ultima vreme m-ați întrebat cum mai stau cu alergiile. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele sociale, potrivit spectacola.ro.

Citește și: Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei. De ce a luat această decizie: „Este un capitol încheiat în viața mea”

Vedeta a mai spus și că a primit un tratament provizoriu, până când cauza alergiei va fi identificată. Timp de jumătate de an nu va mai avea voie să își aplice niciun fel de substanțe pe unghii.

„Aproape șase luni de zile nu voi mai avea voie să-mi fac manichiura. Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele.

Pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență, așa că e bine să-ți faci analizele și voi face treaba asta în zilele ce urmează, asta ca să închei cu dermatologul”, a mai dezvăluit Gabriela Cristea.

Citește și: A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Cum a slăbit Gabriela Cristea

Vedeta își dorește foarte mult să slăbească, iar în urmă cu ceva timp vorbea despre dieta care a ajutat-o să piardă câteva kilograme. Cu toate astea, spune că mai are de muncă, pentru că nu a ajus la forma fizică pe care și-o dorește.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești”, a declarat vedeta pentru viva.ro.