Gabriela Cristea, detalii picante din relația cu Tavi Clonda. Locul neobișnuit în care cei doi au făcut dragoste: „Mie nu-mi place la înghesuială”

Gabriela Cristea a dezvăluit locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu soțul ei, Tavi Clonda.

08 mai 2023, 14:57
Gabriela Cristea, detalii picante din relația cu Tavi Clonda. Locul neobișnuit în care cei doi au făcut dragoste: „Mie nu-mi place la înghesuială”
Gabriela Cristea, detalii picante din relația cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Aceasta are parte de succes atât în plan profesional, cât și în cel personal, bucurându-se de un soț minunat și două fetițe superbe.

Recent, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre intimitatea ei cu Tavi Clonda. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, trăind o adevărată poveste de dragoste, din rodul iubirii lor rezultând cele două micuțe.

Chiar dacă sunt foarte dedicați creșterii copiilor, Gabriela Cristea și partenerul ei nu uită să aibă grijă și de relația lor. Aceștia profită de orice moment de libertate pentru a petrece timp de calitate și clipe de iubire împreună. Pasiunea dintre ei este atât de intensă încât, recunoaște aceasta, au ajuns să întrețină relații intime în locuri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și: Gabriela Cristea a rupt legătura cu tatăl ei. De ce a luat această decizie: „Este un capitol încheiat în viața mea”

Vedeta a povestit că ea și soțul ei au întreținut relații intime pe o barcă, la 500 – 600 de metri de mal, într-o vacanță în Grecia. Se aflau la începutul relației, când au ales să dea frâu liber sentimentelor.

„În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum, pe care o poți conduce singur”, a povestit Gabriela Cristeam invitată la podcastul Cristinei Șișcanu.

„Să nu-mi spui că erați patru persoane”, a întrerupt-o Cristina pe aceasta.

„Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuiala. Și ne-am închriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500 – 600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!”, a adăugat vedeta.

Citește și: A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Atunci când sunt plecați în vacanțe sau trebuie să fie prezenți la diferite evenimente, cei doi le lasă pe cele două fetițe sub supravegherea unui cuplu de prieteni.

„Da, singurul nebun care mai venea la evenimente mondene cu fetele, dar atunci nu aveam nicio șansă să le las cu cineva. Era și mai cald. Acum am zis că dacă găsesc o portiță să le las cu cineva, pot să vin singurel. Sunt bine, sunt acasă. Ne-am programat din timp prietenii care să vină să stea cu ele pentru că altel nu pot să scap.

Am reușit să fug o oră liniștit. Din când în când, când avem nevoie. Sunt ca un fel de bunici pentru Victoria și Iris. Nu pot să vină mereu, nu sunt chiar la prima tinerețe, vin mai greu, trebuie să îi anunț. Sunt în formă, dar au tabieturile lor, programul lor. Dar, repet, se poate ajunge departe cu o programare și comunicare”, a declarat Tavi Clonda, potrivit ego.ro.