Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorț: „Nu mai știu câte roluri am jucat”

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, are o căsnicie frumoasă și două fetițe pe care și le-a dorit foarte mult. Însă, de-a lungul timpului a suferit foarte tare din cauza partenerilor, cărora încerca mereu să le facă pe plac.

10 iul. 2023, 17:03
Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorț: „Nu mai știu câte roluri am jucat”
Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader. Vedeta a fost căsătorită cu Marcel Toader, afaceristul care a decedat în anul 2019. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani de zile, iar despărțirea lor s-a produs foarte repede. Vedeta a suferit foarte mult, iar acum a declarat ce lecții a învățat în urma dezamăgirilor pe care le-a trăit.

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader

Am avut mai multe relații și sunt la a doua căsătorie. Am trecut printr-un divorț. De fiecare dată însă, încercam să îmi mulțumesc partenerul, încercam să fiu personajul acela de care are nevoie partenerul. După ce am divorțat, am înțeles că trebuie să fiu eu și să mă descopăr pe mine, și să văd cum sunt, așa naturală, cu defecte și cu calități.

Și să fiu în fața partenerului, nu așa cum și-ar fi dorit el. Adică, poate femeia extrem de serioasă, o doamnă. Sau poate femeia jucăușă și simpatică, întotdeauna gata de acțiune. Sau, nici nu mai știu câte roluri am jucat”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor săi.

Citește și: Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață. Vedeta a recunoscut tot: „A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea, urmărită de dramele din perioada adolescenţei

Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit una dintre dramele din adolescență, mai precis un avort pe care l-a făcut la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații. „Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea.

Tatăl vedetei, Eugen Cristea, susţine însă că aceasta nu a făcut o singură întrerupere de sarcină. „O să vă explic eu. Ea, după ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanța. Noi nu am știut. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 16 ani și 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră și şi-a făcut bagajele.

Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul și ne-a spus: „Vedeți că Gabi pleacă!”. În momentul în care a ieșit pe ușă, e foarte adevărat că i-am zis: „Băi, Gabi, îți bați joc de noi?”, am împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o. N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinții băiatului cu care era atunci ne-au spus: „Domne, eu vreau nepoți!

Ea dacă face atâtea întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoți!”. Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun și eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile și nu mai ajungeam acasă, nu știam nici de sarcina pe care a avut-o”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea, conform wowbiz.ro.