Emilia Ghinescu, enervată de mesajele pe care admiratorii i le trimit în privat: „Nu-mi mai scrieți în privat ‘Te ador’. Eu sunt bătrână, nu mai văd bine și citesc altceva”

La 45 de ani, Emilia Ghinescu este o artistă care nu doar că are un talent uriaș, dar arată și spectaculos. În plus, a devenit disponibilă din vara anului 2023, când s-a despărțit de Sebastian, astfel că acum este asaltată de tot felul de mesaje în privat de la admiratori.

14 feb. 2024, 09:43
Emilia Ghinescu, enervată de mesajele pe care admiratorii i le trimit în privat: „Nu-mi mai scrieți în privat ‘Te ador’. Eu sunt bătrână, nu mai văd bine și citesc altceva”

Emilia Ghinescu nu le dă, însă, curs, ba, mai mult, este deranjată de ele. Totuși, artista a găsit o formulare cuviincioasă și delicată de a le transmite admiratorilor să nu o mai asalteze cu mesaje private. Artista de muzică populară a făcut o glumă și a menționat faptul că, în virtutea faptului că este o femeie în vârstă, are vederea slabă, astfel că mesajele de genul „Te ador” le citeste gresit, „Te omor”.

Nu-mi mai scrieți în privat „Te ador”. Eu sunt bătrână și nu mai văd bine. Fără ochelari citesc „Te omor” și vă blochez pe toți”, a scris într-un InstaStory.

Emilia Ghinescu

 

Emilia Ghinescu, pregătită să iubească din nou: „Sunt o femeie tânără, nu o să mă călugăresc la 45 de ani”

Emilia Ghinescu s-a despărțit, în vara anului 2023, de Sebastian, bărbatul cu care avusese o relație de 13 ani. Aveau planuri de nuntă, însă nu au mai apucat să facă marele pas. Cei doi au ajuns la concluzia că le-ar fi mai bine să o apuce pe drumuri diferite.

Citeste si Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. Cei doi nu se mai ascund: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Totuși, eșecul în dragoste nu a făcut-o să renunțe la speranța că undeva, într-un colț de lume, se află și sufletul ei pereche. La mai bine de jumătate de an de la despărțire, Emilia Ghinescu se simte pregătită să iubească din nou.

Nu mi-am refăcut viața amoroasă [,,,] Deocamdată, este devreme, pentru că întâi trebuie să mă vindec, să-mi recapăt încrederea în mine și apoi să dau voie cuiva, dar mereu cu speranțe de viitor, eu sunt omul care se ridică de unde ar fi, întotdeauna văd partea pozitivă și învăț, căci dacă nu facem lucrul acesta, picăm în depresie. Iar eu nu sunt omul care să intre în depresie pentru că am făcut dezvoltare personală foarte mult. Sau, dacă văd că am o tendință, mă duc la un coleg de-al meu psiholog ca să-mi revin.

Nu am apelat la ajutor specializat, sunt un om rațional, cu picioarele pe pământ, care-și dă seama că lucrurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu, cum ne sunt așezate de către soartă și că nu trebuie să ne punem noi împotriva vântului, dar și că dacă iubești un om, atunci contează pentru tine fericirea omului pe care-l iubești. Eu mi-am înțeles lecția și merg mai departe, fără resentimente”, a spus Emilia Ghinescu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Emilia Ghinescu, apariție scandaloasă în mănăstire. Gestul care a atras critici dure din partea fanilor: „Ești penibilă și fără bun-simț”