Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”

Gabriela Cristea a făcut o mărturisire care i-a șocat pe fanii ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că aceasta este o perioadă extrem de delicată din punct de vedere financiar. Iată care este motivul pentru care trebuie să „strângă cureaua”.

02 sept. 2023, 18:57
Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”
Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”

Gabriela Cristea se distinge drept una dintre cele mai deschise și sincere vedete, menținând îm mod constant comunicarea cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, unde împărtășește cu aceștia diverse întâmplări din viața de zi cu zi. De data aceasta, vedeta a dezvăluit urmăritorilor ei că urmează o lună aglomerată, plină de evenimente, ceea ce presupune și o cheltuială semnificativă.

Citește și: Gabriela Cristea a mărturisit totul despre relația cu tatăl său: ”Este foarte grav. Voi încheia capitolul ăsta”

Nu doar că micuții din familia sa se pregătesc să înceapă școala, dar Gabriela a menționat că are și o serie de aniversări de sărbătorit în această perioadă. Mai mult, una dintre cele două fiice ale sale își va sărbători ziua de naștere, așa că vedeta intenționează să organizeze o petrecere grandioasă, care, cu toate acestea, implică și un buget considerabil.

„Nu știu dacă voi ați realizat, dar ne-am trezit în septembrie. Am stat așa și m-am gândit și mi-am dat seama că luna septembrie este cea mai grea din an pentru mine, grea din punct de vedere organizațional, dar și financiar, mai grea decât luna decembrie, dacă puteți să vă închipuiți. În septembrie am o grămadă de aniversări, începe școala și grădinița și anul acesta mai am și de tăiat un moț. O să fie o nebunie întreagă. De astăzi mă apuc să pregătesc și petrecerea Victoriei, care va fi în septembrie și care o să fie una minunată, în curtea noastră, așa cum am făcut de fiecare dată. În fiecare an, am o discuție cu Tavi care îmi spune să organizăm în altă parte, dar nicăieri nu e la fel ca la noi și de fiecare dată înving, și o organizez tot aici. Credeți-mă, nu e ușor să organizezi o petrece de copii, pentru că vreau să fie cu fast. ”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, lucrurile nu se opresc aici, deoarece cuplul are și alte cheltuieli considerabile. Faptul că trebuie să achite lunar o sumă substanțială pentru mașina lor de lux recent achiziționată nu este de neglijat. Detaliile privind aceste costuri au fost aduse în discuție de Tavi Clonda, care a dezvăluit că plătesc în jur de 2.500 de euro lunar pentru ambele autoturisme.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat Tavi Clonda pentru cancan.

Mai mult, cei doi se află și într-un amplu proces de construcție, întrucât vila pe care o dețin are o parte neterminată.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a adăugat Tavi Clonda.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea. Vedeta nu s-a abținut de la deliciile culinare: „O să le dau jos, că deja intrăm la dietă”