Gabriela Cristea face nuntă cu 700 de invitaţi la 4 ani după ce s-a căsătorit

Căsătoriţi încă din septembrie 2008, şi civil şi religios, în secret, la Paris, Gabi Cristea şi afaceristul Marcel Toader plănuiesc o nuntă fastuoasă, în septembrie, anul viitor, întrucât la prima mireasa nu a purtat rochie de mireasă.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 09:34

Gabi Cristea şi Marcel Toader s-au căsătorit după numai câteva luni de relaţie, în decembrie 2008, la Ambasada României din Paris, având alături doar naşii şi încă vreo patru prieteni, scrie cancan.ro. Tot atunci, pe nepusă masă, au făcut şi cununia religioasă, însă hotărându-se de pe o zi pe alta, vedeta nu a avut rochie de miresă.

„Şi eu îmi doresc, dar Marcel este cel care insistă. El vrea musai să mă vadă în rochie de mireasă. O să fie o nuntă foarte mare, aşa că trebuie să ne apucăm să facem economii. Vom avea aproximativ 600-700 de persoane invitate şi problema e că nici nu am găsit un spaţiu aşa de mare. Asta e, mă bag la cheltuială foarte mare. Dar atunci, când ne-am căsătorit la Paris, chiar ne-au sunat prietenii şi ne-au zis că suntem nesimţiţi că nu i-am invitat, aşa că trebuie să ne luăm revanşa”, a povestit Gabi Cristea.