Gabriela Cristea îl răsfață pe Tavi Clonda aducându-i micul dejun la pat. Cele două vedete urmează să participe la America Express

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, unul dintre cuplurile îndrăgite din showbiz, au dezvăluit că vor participa în următorul sezon din America Express.

28 mart. 2023, 11:04
Gabriela Cristea îl răsfață pe Tavi Clonda aducându-i micul dejun la pat. Cele două vedete urmează să participe la America Express
Gabriela Cristea își iubește foarte mult soțul și îl răsfață constant

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au dezvăluit că au acceptat provocarea America Express și au bătut palma cu producătorii emisiunii.

Cei doi sunt împreună de ani buni și au împreună două fiice, pe Victoria, născută în 2017, și Iris, născută în 2019. Aceștia au decis să accepte invitația, chiar dacă au mai avut șanse și în trecut, dar au refuzat pentru că fetițele erau prea mici.

Citește și: Cătălin Bordea a încălcat regulamentul America Express. Ar putea pierde marele premiu?

Cum e răsfățat Tavi Clonda de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea își iubește foarte mult soțul și nu ratează nicio ocazie de a-l răsfăța. Asta s-a întâmplat și în acest weekend, când i-a servit acestuia micul dejun la pat, pe măsuță. I-a dăruit și o floare „din iubire”, așa cum i-a explicat bărbatul fiicei sale care l-a însoțit la răsfăț.

Citește și: Ce avere are Andreea Bălan. Sexy concurenta de la America Express are motive de laudă

Cuplul are grijă ca micuțele Victoria și Iris să nu fie prea răsăfțate. Anul trecut au decis să le retragă de la grădinița privată unde mergeau, ducându-le la una de stat. „Ne-am uitat la aspectul financiar”, au spus ei la acea vreme.

Tot îndemnați de bani au acceptat și participarea la America Express, deoarece fetele vor crește și vor merge la școală, iar zona în care stau acum este destul de departe de centrul Bucureștiului.