Gabriela Cristea, însărcinată? Imaginile de la petrecerea de aniversare a micuţei Victoria nu lasă loc de interpretări. GALERIE FOTO şi VIDEO

Victoria, una dintre cele două fiice ale Gabrielei Cristea, a împlinit cinci ani. Cu acest prilej, părinţii i-au pregătit o mega-petrecere aniversară, iar cele mai reprezentative momente au fost imortalizate în sute de poze şi filmuleţe. Un detaliu nu poate scăpa, însă, privirilor vigilente.

30 sept. 2022, 08:54

Gabriela Cristea pare să fie însărcinată. Imaginile ajunse în spaţiul public sunt mai mult decât grăitoare şi mulţi internauţi s-au întrebat acest lucru în comentarii.

Am o curiozitate: Gabriela este însărcinată? Așa se vede și nu-mi dau seama. Oricum, o petrecere foarte frumoasă”, a scris o fană în secțiunea de comentarii de pe YouTube.

Gabriela Cristea, însărcinată? Imaginile care nu lasă loc de interpretări

Micuţa Victoria a avut în jurul ei, pe lângă părinţi, bunicii, mulţi copii, dar şi colegi de breaslă de-ai părinţilor ei. Cele două fetițe ale cuplului, dar şi invitații au fost foarte încântaţi de  aranjamentele gonflabile.

Totuși, Victoria nu a fost singura sărbătorită a zilei. În mijlocul petrecerii, Gabriela şi-a făcut apariţia cu un tort pentru soţul ei care pe 15 septembrie a împlinit 43 de ani.

Citeste si Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. „Ne mutăm! M-am săturat până peste cap!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul din cele mai trainice cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 8 ani jumătate, pe vremea când Gabriela prezenta o emisiune la Kanal D. Tavi făcea parte din band-ul show-ului „Te vreau lângă mine”. Relația lor a devenit una cât se poate de serioasă și, nu după multă vreme ce s-a aflat că sunt împreună, aceștia şi-au oficializat relaţia, din care au rezultat două fetiţe adorabile.

Gafa de la începutul relaţiei

Cu mai mulți ani în urmă, după ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare, prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, însă Tavi Clonda nu terminase relația în care era, dar au apărut sentimente puternice între ei. La acel moment, de era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută, astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Citeste si Tavi Clonda a împlinit 43 de ani. Mesajul emoţionant transmis de Gabriela Cristea: „Sunt fericită că ne-am ales”