Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”

Gabriela Cristea a vorbit din nou despre una dintre perioadele negre ale vieţii sale. Prezentatoarea TV a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader.

04 nov. 2022, 09:08
Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”
Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. "Am strâns din dinţi!"

Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. Vedeta de la Antena Stars și-a amintit clipele grele din fosta căsnicie, dar și momentele de după divorț.

Citeşte şi: Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce business vrea să îşi deschidă: „Pot să vă spun că mă voi implica 100%”

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.

Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc „pălește” în fața construcției mele.

Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți. Așa că azi vreau doar să-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut să mă scoată la mal”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. „Ne mutăm! M-am săturat până peste cap!”

Prezentatoarea show-ului „Mireasa: Capriciile Iubirii” a fost căsătorită timop de cinci ani cu afaceristul Marcel Toader, care a murit în 2019. Relaţia celor doi a fost presărată cu multe scandaluri, unele violente, după cum ssusţine vedeta TV.

Gabriela Cristea este căsătorită din 2015 cu Tavi Clonda şi au împreună două fetițe.