Gabriela Cristea nu a mai rezistat şi a rupt tăcerea. „Dragilor, am simţit nevoia să vorbesc despre divorţ!”

Gabriela Cristea a rămas marcată de divorțul de Marcel Toader, care a afectat-o enorm, dar acum are acum o căsnicie frumoasă alături de Tavi Clonda, cei doi fiind şi părţinţii a două fete.

22 mai 2023, 23:07
Gabriela Cristea nu a mai rezistat şi a rupt tăcerea. „Dragilor, am simţit nevoia să vorbesc despre divorţ!”
Gabriela Cristea nu a mai rezistat şi a rupt tăcerea. "Dragilor, am simţit nevoia să vorbesc despre divorţ!"

Gabriela Cristea nu a mai rezistat şi a rupt tăcerea. Vedeta TV și Marcel Toader (decedat la data de 3 august 2019) au format un cuplu vreme de cinci ani, iar în 2013 au divorţat.

„Dragilor, am simțit nevoia să vorbesc despre ceva foarte, foarte serios, despre divorț. O cunoștință trece printr-o astfel de situație și cumva am rememorat toate acele momente prin care am trecut și eu în urmă cu vreo 11 ani. A fost poate cea mai grea perioadă din viața mea sau una dintre cele mai grele, pentru că niciodată nu m-aș fi imaginat cu un asemenea statut. E greu când oamenii încep să te privească ca pe o divorțată. Din perspectiva asta vreau să vorbesc. Oamenii care divorțează nu au nevoie de empatia gratuită, n-au nevoie să li se plângă de milă și mai ales nu au nevoie să le fie denigrat fostul partener. Au nevoie doar să li se spună că va fi bine și că undeva la capătul drumului, după ce se termină această perioadă, lucrurile vor fi simple și ce e bun abia apoi va veni”, a spus Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, criticată aspru de fani! Gestul vedetei care i-a enervat la culme pe internauți. ”Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”

Vedeta a recunoscut că a suferit foarte mult după divorţ:”Îmi aduc aminte că eram sigură că nu mă voi recăsători niciodată și credeam că acolo s-a cam terminat tot ceea ce aș fi putut să construiesc cu viața mea, dar uite că Dumnezeu îmi rezervase cu totul și cu totul altceva, ceva bun, ceva din suflet și cu generozitate. Îmi aduc aminte însă că perioada nu a fost una ușoară, ba din contră. De exemplu, unul din lucrurile pe care le-am remarcat a fost că nu mai eram invitată în compania cuplurilor, femeilor parcă le era teamă să mă invite acolo, de parcă soțul lor s-ar fi lăsat pradă faptului că eu eram brusc o femeie singură”.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, detalii picante din relația cu Tavi Clonda. Locul neobișnuit în care cei doi au făcut dragoste: „Mie nu-mi place la înghesuială”

„Când spui chestia aia cu „Până moartea ne va despărți” poate chiar o crezi și în majoritatea cazurilor oamenii chiar cred că vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, dar, din păcate, viața îți rezervă lucruri imprevizibile. Se întâmplă așa pentru că alt drum îți este hărăzit și nu încerca să o iei pe căi ocolite, lasă-te în grija destinului și destinul te va duce către lucruri minunate. Cine m-a urmărit știe că nu am trecut printr-un divorț ușor, ba din contră, a fost unul extrem de complicat, cu multă mediatizare, cu mulți paparazzi și cu multă denigrare gratuită. Mă bucur că am scăpat și ce pot să vă spun este că după ce am realizat că mi s-a întâmplat un lucru extraordinar, abia atunci am început să mă redescopăr și chiar să-mi placă statutul ăsta de divorțată. A fost una dintre cele mai bune perioade din viața mea ca om, pentru că am reușit să-mi dau seama unde am greșit și de ce am greșit și sunt sigură că am repetat unele greșeli sau le voi repeta, dar important este să fiu mai blândă cu mine”, a mai spus Gabriela Cristea.