Gabriela Cristea, criticată aspru de fani! Gestul vedetei care i-a enervat la culme pe internauți. ”Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Însă, recent, vedeta a reușit să îi înfurie pe fanii săi de pe rețelele de socializare care au criticat-o dur pentru gestul său.

12 mai 2023, 17:07
Gabriela Cristea, criticată aspru de fani! Gestul vedetei care i-a enervat la culme pe internauți. ”Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”
Gabriela Cristea, criticată aspru de fani! Gestul vedetei care i-a enervat la culme pe internauți. ”Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”

Gabriela Cristea, criticată aspru de fani! Gestul vedetei care i-a enervat la culme pe internauți. Gabriela Cristea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii care i-a scos din minți pe fanii săi.

Citește și A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Gabriela Cristea, criticată aspru de fani! Gestul vedetei care i-a enervat la culme pe internauți

Recent, prezentatoarea TV și-a lansat propriul brand de haine și după cum era de așteptat ea este și imaginea acestuia.

De fiecare dată când are ocazia, Gabriela Cristea se laudă pe rețelele de socializare cu propriile sale creații care se pare că nu i-au dat pe spate pe fanii săi din mediul online.

Zilele trecute, Gabriela Cristea a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în niște rochii de vară despre care a spus că sunt realizate din vâscoză naturală 100%, iar căptușala este din bumbac.

„Rochia este disponibilă acum pe măsurile S, M si L și se poate comanda doar prin mesaj pe wapp. Rochia Selena este realizata din vâscoză naturală 100%, iar căptușeala este din bumbac 100%”, a precizat Gabriela Cristea, în dreptul imaginilor postate pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea, fanii Gabrielei Cristea nu au fost prea încântați de creațiile sale și de calitatea lor și au dat de pământ cu ea.

Internauții s-au declarat nemulțumiți de calitatea materialului folosit de vedetă și au ținut să îi explice că vâscoza nu este un material natural.

„Vâscoza nu e naturală. E un material produs din celuloză (pe care o poți numi produs natural până la o limită) tratată chimic. O fi rochia drăguță și turma probabil o va cumpăra, dar unde e responsabilitatea ta de influencer?”, au comentat fanii Gabrielei Cristea.

Mai mult, internauții au subliniat faptul că rochia vedetei este atât de șifonată încât calitatea materialului este clar una îndoielnică.

„Mai ai de expus șifonături Gabriela? Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”, i-a scris cineva vedetei. „Toate pe care le afișezi sunt șifonate. Foarte șifonată, nu este un material prea de calitate”, „Prea șifonată… așa ceva nu, niciodată”, „Materialul nu pare a fi de calitate, se șifonează foarte tare”, au mai scris internauții.

Citește și Gabriela Cristea îl răsfață pe Tavi Clonda aducându-i micul dejun la pat. Cele două vedete urmează să participe la America Express