Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”. Cine o va înlocui: „Cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii”

Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea "Mireasa", difuzată la Antena Stars. Vedeta şi-a luat liber două zile, vineri şi luni, pentru a merge la munte împreună cu familia. Şi-a găsit şi înlocuitoare, Paula Chirilă este cea care va modera emisiunea.

13 mai 2022, 10:27
Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”. Cine o va înlocui: „Cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii”
Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea "Mireasa"

Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”. Vedeta absentează de la Antena Stars, însă de această dată nu se confruntă cu probleme de sănătate. Bruneta a solicitat două zile libere, după ce a aranjat cu Paula Chirilă să îi țină locul în perioada în care lipsește.

Citeşte şi: De ce a ajuns Gabriela Cristea la „Urgenţe”! Diagnostic grav, Tavi Clonda a făcut primele declaraţii

Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”

Gabriela Cristea le dă întâlnire telespectatorilor Antenei Stars, de luni până vineri, de la ora 19.30 când începe emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii’. Prezentatoarea TV își lasă emisiunea pe mâini bune în cele două zile în care va lipsi, pentru că va fi plecată într-o minivacanţă alături de Tavi Clonda şi cele două fetiţe.

Gabriela Cristea va lipsi de la emisiune vineri și luni. Pleacă din București împreună cu soțul și cu fetele și a rugat-o pe Paula Chirilă să îi țină locul. Nu sunt prietene, ci doar colege, dar ea o ajută pe Gabi de câte ori îi permite programul. E normal să apeleze la ea, pentru că e și invitat special de două ori pe săptămână și atunci cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii‘, au declarat surse din Antenă, pentru Viva.ro.

La începutul lunii mai, Gabriela Cristea a absentat de la emisiune din motive de sănătate. Atunci, bruneta a ajuns la spital din cauza unei infecții la rinichi, iar cea care a înlocuit-o la emisiune a fost Simona Gherghe.

„Atunci a fost o situație specială. Paula Chirila nu avea cum să îi țină locul lui Gabi, pentru că avea filmări la Te cunosc de undeva’. Așa că s-a apelat la Simona. Oricum și Gabi o ajutase pe Simona și a prezentat emisiunea Mireasa’ la Antena 1, când Gherghe a fost într-un city break la Londra, unde ea și soțul au sărbătorit cinci ani de căsătorie’, au spus aceleași surse, menţionate mai sus.