Gabriela Cristea, păgubită de fostul soț, Marcel Toader, chiar și după moartea acestuia. Vedeta a fost silită să predea mașina

Gabriela Cristea nu și-a încheiat nici acum socotelile cu fostul soț, Marcel Toader, deși au trecut mai bine de doi ani de la moartea afaceristului. Vedeta a rămas recent fără mașina înmatriculată pe firma afaceristului.

30 oct. 2021, 10:57
Gabriela Cristea, păgubită de fostul soț, Marcel Toader, chiar și după moartea acestuia. Vedeta a fost silită să predea mașina

Gabriela Cristea are în continuare de tras de pe urma falimentului firmei fostului soș, Marcel Toader, la doi după decesul acestuia.

Administratorul judiciar al sociectății pe care a deținut-o Marcel Toader a somat-o pe Gabriela, anul acesta, să predea mașina cu care circula de mai mulți ani, pentru că aceasta era înmatriculată pe firmă sau, în caz contrar, să plătească contravaloarea actuală de 40.000.

Gabriela Cristea a preferat să predea autoturismul și să circule cu o mașină închiriată. Probleme vedetei continuă totuși deoarece Gabriela Cristea apare încă asociată în firma Bleu Ciel SRL, în prezent în procedură de faliment. Marcel Toader a deținut aici 85% din părțile sociale, Radu Andrei D. are 10% iar Gabriela Cristea – 5%.

Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda după ce s-au infectat cu coronavirus: „Partea psihologică e foarte greu de gestionat în situaţia asta”

Din punct de vedere legal, toți asociații au cotă de participare la beneficii și pierderi în funcție de procentul părților sociale pe care-l dețin, relatează Wowbiz.ro.

Gabriela Cristea: „Toader e bun de plată”

Gabriela Cristea declara acum 3 ani, că fostul soț i-a extras abuziv din cont, suma de 400.000 de euro, iar în 2018, vedeta l-a dat în judecată pe Marcel Toder. Din păcate vedeta nu a putut să recupereze suma nici până azi.

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață! Vedeta a făcut totul public: „A fost singură dată şi a durat o lună de zile!”

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, a povestit avocata Gabrielei Cristea în 2018.