Gabriela Cristea, prima reacție după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine”

Gabriela Cristea a fost acuzată în urmă cu doar câteva zile că ar fi intrat beată în direct, în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

04 iun. 2023, 08:39
Gabriela Cristea, prima reacție după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine”
Gabriela Cristea, mesaj în mediul online

Recent, Gabriela Cristea era acuzată că a intrat beată în direct, în emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”. Moderatoarea de la Antena Stars nu a oferit nicio informație în acest sens, însă, a oferit câteva explicații despre viața ei.

Chiar dacă i s-a adus acuzații grave, Gabriela Cristea se bucură de o susținere mare în mediul online. Recent, o fană a întrebat-o, în mediul online, cum reușește să fie mereu puternică și să treacă peste toate încercările, dar și să arate bine în același timp.

Citește și: Veste de ultimă oră despre Gabriela Cristea! Ce emisiunea va avea la Antena Stars

Prezentatoarea TV a profitat de ocazie pentru a le arăta urmăritorilor cum este ea, de fapt.

„Astăzi o să vorbesc un pic despre admirație. Ideea acestui dialog mi-a venit de la un mesaj pe care o doamnă foarte drăguță mi l-a lăsat la una dintre postări în care îmi spunea că mă admiră pentru felul în care reușesc să le fac pe toate și că nu înțelege cum reușesc să fiu mereu aranjată și în perfectă stare.

Acum, nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine și de aia m-am gândit că ar fi bine să vorbim un pic despre grija pe care trebuie sa o aveți atunci când vă hotărâți să admirați pe cineva, pentru că se poate ca pe afară să fie vopsit gardul și pe dinăuntru leopardul. Da, este și cazul meu, pentru că nu sunt de fiecare dată super coafată, machiată și scoasă ca din cutie, ba din contră, în cele mai multe cazuri sunt cu un moț prins în cap și machiată pentru că plec la studio.

Citește și: Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus despre soția lui, Gabriela Cristea, că a apărut beată în direct: „Vor plăti în fața instanței!”

Atunci când te machiezi nu arăți ca în realitate, dar mai ales când ești nemachiat, pielea pare că e plină de pete și plină de defecte. În realitate e alta, toți suntem cam la fel, nu e unul care să fi scăpat de trecerea timpului sau de agresiunile vremii. Dacă mă întrebați pe mine aș vrea să stau de dimineața până seara nemachiată, cu un moț în vârful capului, să grădinăresc, să mă ocup de pasiunile mele, dar așa în stare naturală, nu cu toate artificiile”, a mărturisit Gabriela Cristea.