Gabriela Cristea, revoltată din cauza plafonării indemnizaţiei pentru mame: Să vă fie ruşine pentru legile discriminatorii!

Prezentatoare Gabriela Cristea se declară revoltată de decizia guvernului Tudose de a plafona indemnizaţia pentru mame la 8500 de lei, începând cu luna septembrie.

RomaniaTV.net
05 aug. 2017, 11:20
Gabriela Cristea, revoltată din cauza plafonării indemnizaţiei pentru mame: Să vă fie ruşine pentru legile discriminatorii!

„Domnu’ Prim Ministru, va place cand Simona Halep isi plateste contributiile la Stat? Aaaa, Simona Halep, eu si alte femei care muncim din greu suntem bune doar sa cotizam!?! Sa va fie rusine pentru afirmatiile si legile discriminatorii. Familiile nu fac copii doar in preajma alegerilor.
Doamna Ministru Vasilescu, daca Messi ar contribui, nu vad de ce sa nu primeasca. Ar trebui sa invatati ca atunci cand cereti (cu japca), trebuie sa si returnati,asa cum facem cu totii….
Domnu’ Dragnea, parca ati spus ca nu sunteti de acord cu schimbarea legii; aaaa, era tot o afirmatie populista. Sa va fie rusine!!!„, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, în ședința de Guvern, că s-a decis plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului la suma de 8500 lei. Prevederea se aplică începând cu drepturile aferente lunii septembrie 2017 atât pentru persoanele care au drepturile stabilite sau solicitate anterior acestei date, cât și pentru situațiile ulterioare.