Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere. Cât te costă dacă vrei să faci o ședință foto

Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere. Vedeta și-a deschis un studio foto și îi așteaptă cu ușile deschise pe clienți. Clienții trebuie să știe că vedeta oferă decoruri speciale, însă, toate astea nu sunt la un preț chiar accesibil.

01 mart. 2023, 12:09
Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere. Cât te costă dacă vrei să faci o ședință foto
Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere

Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere. Pe lângă atelierul de haine, prezentatoarea Tv și-a mai deschis și un studio foto. Investiția în cele două business-uri a fost una serioasă, de aproximativ 500.000 de euro. Însă, vedeta este sigură că afacerile ei vor prospera și în timp va reuși să își scoată banii investiți.

Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere

Studioul foto al Gabrielei Cristea se află în zona Dorobanți și pune la dispoziție celor interesați mai multe decoruri și fotografi profesioniști. Pentru o ședință foto, clienții trebuie să scoată din buzunar sume cuprinse între 750 de lei și 1.250 de lei.

Mai exact, pentru o sesiune foto de 30 de minute, cu două decoruri diferite și 15 imagini foto editate, clienții trebuie să scoată din buzunar 750 de lei. Pentru o ședință foto pentru copii, de 40 de minute, în două decoruri și cu 15 imagini editate, cei interesați trebuie să plătească 1.000 de lei. Iar pentru o ședință foto de o oră, în patru decoruri diferite și cu 25 de poze editate, clienții trebuie să plătească 1.250 de lei.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit în direct, noi dezvăluiri: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înşela pe banii mei”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii” a mărturisit că, deși are tot ceea ce și-ar putea dori, ea și soțul ei au luat în considerare opțiunea de a vinde locuința pe care o au, și a construi alta. Momentan, cei doi doar discută pe marginea acestui subiect.

Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare. Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi?, chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta. (râde)

Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri. Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan.

Avem multe realizări în viață, suntem pe plus în viața asta, dar, în același timp, nu trebuie să te oprești niciodată după ce spui că ți-ai atins unul dintre visuri. Visurile sunt făcute să fie trăite și cred că în fiecare zi ar trebui să ne clădim visuri, asta ca să ne țină în priză și să ne facă activi, pentru că pe mine activitatea mă ține în priză și mă face fericită”, a declarat Gabriela Cristea.