Gabriela Cristea și-a făcut salon de înfrumusețare acasă: „Cât stau cu vopseaua în cap, băgăm împreună un pensat”. De ce alege vedeta să nu meargă la un specialist

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, se îngrijește de una singură depărul său, dar și de sprâncene.

30 ian. 2024, 12:18
Gabriela Cristea și-a făcut salon de înfrumusețare acasă: „Cât stau cu vopseaua în cap, băgăm împreună un pensat”. De ce alege vedeta să nu meargă la un specialist
De ce se vopsește Gabriela Cristea de una singură

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online fiecare moment din viața sa. De această dată, vedeta le-a povestit fanilor săi că preferă să se vopsească singură acasă și să se penseze.

Pentru că are un program foarte încărcat, acest lucru nu îi permite să meargă atât de des la salonul de înfrumusețare. Vedeta preferă să își facă anumite tratamente acasă. Când vine vorba de vopsitul rădăcinilor și de pensat, Gabriela Cristea preferă să facă aceste proceduri în confortul propriei sale locuințe.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

„Eu mă pensez acasă. Astăzi o să îmi fac rădăcinile. Pun 30 de grame. Am învățat de la experți pentru că aveam nevoie să îmi fac anumite lucruri acasă. La mine e o chestiune de necesitate pentru că nu am timp.

Merg o dată la 3, poate chiar 4 vopsituri la coafor. Atunci când vine vorba de rădăcini, știu să îmi fac singură rădăcinile acasă. Am vopsea profesională acasă. Să vă faceți o rădăcină chiar nu e atât de complicat. Eu am învățat de-a lungul timpului că dacă nu vrei să fii în pană, atunci trebuie să ai toate ustensilele acasă. Prefer să mă fac acasă pentru că pot să îmi valorific timpul așa cum consider eu de cuviință.

Pot să nu mai am timpii aceia morți de dus și venit de la coafor pentru că statul în trafic ne omoară pe toți. În același timp, nici nu stau să își termine coafeza clientul pe care îl are în paralel cu mine ca să mă facă. Între timp, cât stau cu vopseaua în cap, băgăm împreună un pensat”, a spus Gabriela Cristea, pe rețelele sociale.

Citește și: Scandalos! Tavi Clonda a pus-o la treabă pe Gabriela Cristea la o zi după ce a fost externată din spital: „Măcar în casă să facă treabă”

Vedeta a exeplificat modalitatea de vopsire acasă. După ce a pregătit vopseaua, a folosit o pensulă specială și a aplicat toată vopseaua pe păr, mai întâi la rădăcină și după aceea pe lungimi. Cât timp vopseaua își face efectul, Gabriela Cristea a profitat de timpul rămas și s-a pensat.

Pentru spălat, vedeta le-a sfătuit pe urmăritoarele sale să folosească mănuși, pentru a nu-și păta mâinile și unghiile cu vopsea.

„Nu uitați că atunci când vă spălați pe păr după ce v-ați vopsit, să folosiți mănuși de protecție pentru că în felul acesta nu vă intră vopseaua sub unghii. Acum doar mă usuc și abia mâine înainte de emisiune o să îmi fac coafura potrivită”, a precizat Gabriela Cristea.