Scandalos! Tavi Clonda a pus-o la treabă pe Gabriela Cristea la o zi după ce a fost externată din spital: „Măcar în casă să facă treabă”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai urmărite și comentate cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul a făcut o serie de declarații șocante, iar fanii au luat foc!

25 ian. 2024, 11:48
Scandalos! Tavi Clonda a pus-o la treabă pe Gabriela Cristea la o zi după ce a fost externată din spital: „Măcar în casă să facă treabă”
Scandalos! Tavi Clonda a pus-o la treabă pe Gabriela Cristea la o zi după ce a fost externată din spital: „Măcar în casă să facă treabă”

Gabriela Cristea a trecut prin clipe de coșmar, dat fiind că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Toate planurile acesteia au fost date peste cap, iar prezentatoarea TV a fost obligată să stea închisă în casă.

Citește și: Victor Ciutacu, despre alegerea lui Tolontan şi alte alegeri politice: „Dacă patria o cere…”

Într-un mod complet neașteptat, Gabriela Cristea a fost transportată de urgență la spital cu două zile în urmă, pentru că a resimțit un disconfort accentuat în timpul nopții. Ea prezenta mai multe simptome asemănătoare gripei, dar după efectuarea mai multor teste atât la domiciliu, cât și de către medici, a fost exclus acest diagnostic. Din cauza stării sale de sănătate, prezentatoarea TV a fost obligată să ia concediu medical și să se retragă temporar din emisiunea pe care o prezintă, pentru a evita eforturile în această perioadă.

Cu glumele la el ca de fiecare dată, chiar dacă a ajuns la concluzia că el a fost cel care a contribuit cel mai mult la prepararea ciorbei, Tavi Clonda i-a adus laudele tot soției sale, chiar dacă s-a implicat într-o mai mică măsură.

„După o zi întreagă de muncă, chiar dacă astăzi este ziua României, ziua unirii principatelor, am dat drumu un pic la șemineu, că am înghețat, totuși, că eu m-am plimbat în casă, la ciorbă, afară la băieți, a fost nebunie și am făcut un șemineu, și acum iubita mea mi-a pus în sfârșit ciorbița de fasole pe care mi-am dorit-o, la care am lucrat și eu. Numai eu am făcut-o, de fapt. Tu ce ai făcut, iubirică? Eu am pus-o, eu am cărat… A, știu, ai pus tarhonul! Ciorbica de fasole făcută de iubita mea, chiar dacă eu am ajutat-o, dar ea este șefa. Pentru că nu are voie să iasă din casă, măcar în casă să facă treabă.”, a spus Tavi Clonda în mediul online.

Direct din spital, Gabriela Cristea le-a dat fanilor săi vestea tristă că traversează o perioadă în care problemele de sănătate i-au dat toate planurile peste cap.

Pusă în fața unei asemenea situații, a fost nevoită să rămână acasă pentru câteva zile și să lase pe mâna Paulei Chirilă postul său de prezentator TV, până săptămâna viitoare.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară… M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Reacția lui Victor Cornea, după ce a fost acuzat de internauți că îl antrenează Andreea Bălan. ”La cât se plimbă după tine în turnee, cred că e un antrenor destul de bun”